Vincenzo Montelle Açiklamasi Biz Takim Olarak Iyi Olursak Balotelli Ve Belhanda'nin Performansi Da Iyi Olur'

Vincenzo Montella, "Düzeltmemiz gereken birçok seyimiz var. Uzun bir maraton olarak bakmamiz lazim olaya, biz takim olarak iyi olursak zaten Balotelli ve Belhanda’nin performansinda iyi olur" dedi.



Adana Demirspor, Süper Lig’in 5. haftasinda karsilasacagi Çaykur Rizespor maçinin hazirliklarina basladi.

Adana Demirspor tesislerinde baslayan antrenman, Italyan teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçeklesti. Isinma hareketiyle baslayan idman Çaykur Rizespor maçinin taktik çalismalariyla son buldu.

Adana Demirspor - Çaykur Rizespor maçi 18 Eylül Cumartesi günü saat 19.00’da Yeni Adana Stadyumunda oynanacak.

“Bir an önce takim olmamiz lazim”

Antrenman öncesinde açiklamalarda bulunan teknik direktör Vincenzo Montella, ”Sunu söylemen gerekiyor, son maçla alakali tabii ki kötü bir sonuçtu. Bizim pozitif detaylari çikartip onun üzerine yogun bir sekilde çalismamiz lazim. Çünkü bir anca önce takim olmamiz lazim. Bir maçta çok fazla hata yapabilirsin takim halinde, biz bu maçta bütün yapmamiz gereken hatalari yaptik. Akilli insan bunlari görüp üzerine çalisirsa bir anca önce toparlayabilir bizim de hedefimiz bu” dedi.



Montelle söyle devam etti:

“Böyle bir maglubiyetten sonra hiç kimse moralli olamaz. Biz de tabii ki demoralize olduk. Maç bize su gücü veriyor, bunun üzerine daha çok çalisma firsati veriyor. Motivasyonumuzu tekrardan yerine getiriyor. Düzeltmemiz gereken birçok seyimiz var. Uzun bir maraton olarak bakmamiz lazim olaya, biz takim olarak iyi olursak zaten Balotelli ve Belhanda’nin performansi da iyi olur. Biz onlari öyle bir noktaya getirecegiz ki onlarda performans vermek zorunda kalacak, hedefimiz bu” diye konustu.



Ferhat: “Tek ihtiyacimiz olan takimca birlik olmak”

Kaleci Ferhat Kaplan basin mensuplarina yaptigi açiklamada, ”Ligin ilk hazirlik maçinda Besiktas’a karsi ben vardim. Iyi bir karsilasma oldu bizim açimizdan iyi bir hazirlik maçi oldu. Sonrasinda lige iyi oyunla basladik ama iyi bir baslangiç yapamadik ve maglubiyetle kapattik. Sonraki maçta da iyi oynadik ama yine galip gelemedik. Su an bizim tek ihtiyacimiz olan takimca birlikte olup, hatta taraftarlarla birlikte olup bir galibiyetle yukarilara tirmanacagimiza inaniyorum. Bizim takimca yanimizda duranlari mahcup etmeyip, bir galibiyet alip bu hafta insallah Rize maçiyla bir galibiyetle baslayip baskanimiza takimimiza çalisanlarimiza ve taraftarlarimiza arman etmek istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Stambouli: “Burada galip gelip taraftarlarimizi mutlu etmek istiyoruz”

Antrenman öncesinde açiklamada bulunan Adana Demirspor’un Fransiz oyuncusu Benjamin Stambouli, ”Karagümrük maçi bizim için unutmamamiz gereken bir maç oldu. Unutmamiz gereken bir maç olmasiyla beraber ayni zamanda bizi motive etmesi gereken bir maç. Bu maçi bir an önce unutup kafamizi kaldirip bunu unutturmak zorundayiz. Bildiginiz üzere yeni bir takimiz, bir çok yeni oyuncumuz var. Bundan dolayi biraz birbirimizi tanimamiz zaman aldi. Ama sunu söylemeliyim ki takim gerçekten motive, bir an önce daha fazla çalisip puanlari almaya çalisacagiz. Kazanmaya basladigimiz andan itibaren de her sey daha güzel olacak. Çaykur Rizespor maçi zor bir maç olacak. Baktiginiz aman kolay bir maç oldugu söylenemez. Bu maç bizim için çok önemli bir mücadele bizim çikis yapmak istedigimiz bir maç. Burada taraftarlarimiz önünde galip gelip hem taraftarlarimizi mutlu etmek istiyoruz, bütün dilegimiz bu yönde” dedi.

Kaynak: İHA