Turan Açiklamasi 'Sadece Müdafaa Ile Maçi Kazanmasini Bildik'

TFF 1.Lig’de oynanan Bandirmaspor-Eyüpspor maçinin ardindan Eyüpspor Teknik Direktörü Zafer Turan açiklamalarda bulundu.

TFF 1. Lig’de oynanan RH. Bandirmaspor - Eyüpspor karsilasmasi 2-1 Eyüpspor’un galibiyeti ile tamamlandi. Maçin ardindan açiklamalarda bulunan Eyüpspor Teknik Direktörü Zafer Turan maçi müdafaa yaparak kazandiklarini ifade etti.

Turan, "Bugünkü karsilasma her iki takim açisindan da zordu. Çünkü her iki takiminda üç gün önce maçi vardi. Bandirmaspor açisindan bu biraz daha zordu. Çünkü Covid’li oyunculari ve sakat oyunculari vardi. Biz bunu lehimize çevirmeye çalisacaktik ama hiç görüntü o sekilde olmadi. Bandirmaspor maça çok iyi basladi.

Ilk yariyi çok iyi oynadilar. Biz sadece müdafaayi yaptik ve kendi oyunumuzu oynayamadik açikçasi ilk yari. Ne hücumda üretebildik, ne önde baskiyi yapabildik ne de geride oyun kurabildik. Ilk yari tamamen bizim adimiza bos geçti derken golü bulduk. Tabii bu bizi ikinci yari adina motive etti. Ikinci yari biraz daha oyunu dengeledik. Daha iyi müdafaa yaptik. Iyi müdafaa yapmak bazen maç kazandirir. Biz bugün iyi müdafaa yaparak maç kazandigimizi düsünüyoruz. Bazen oluyor mesela geçen hafta çok iyi oynamistik ama bu hafta sadece müdafaa ile maçi kazanmasini bildik. Bundan sonraki müsabakalarda Bandirmaspor’a basarilar dilerim" dedi.

Kaynak: İHA