Royal Hastanesi Bandirmaspor-Eyüpspor Maçinin Ardindan

Royal Hastanesi Bandirmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel: 'Bir an önce ayaga kalkmamiz lazim' Eyüpspor Teknik Direktörü Zafer Turan: 'Iyi müdafaa yaparak maçi kazandigimizi düsünüyoruz'.

TFF 1. Lig'in 5. haftasinda konuk ettigi Eyüpspor'a 2-1 maglup olan Royal Hastanesi Bandirmaspor'un teknik direktörü Mustafa Gürsel, hizli bir sekilde toparlanmalari gerektigini söyledi.

Mustafa Gürsel, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, oyuncularinin kazanmak için ellerinden geleni yaptiklarini dile getirdi.

Oyunun kontrolünün ilk yarida tamamen kendilerinde oldugunu savunan Gürsel, söyle konustu:

"Geride bir anlik dalginlik, kalemizde golü görmemize neden oldu. Ikinci yarida da oyuncularim çok istedi ama olmadi. Ikici golde ayaga basilma pozisyonu vardi. Her hafta bariz sonucu etkileyecek kararlar çikmaya basladi. Maçin kirilma anlari bu kararlarda oluyor. Bir an önce ayaga kalkmamiz lazim. 4 gün sonra önemli bir maça daha çikacagiz. Oyuncularimizi kafa olarak ve vücut olarak en iyi hale getirip, Manisa maçina hazirlanacagiz. Bu maçla hayata dönmek istiyoruz."

- Turan: "Iyi müdafaa yaparak maçi kazandigimizi düsünüyoruz"

Eyüpspor Teknik Direktörü Zafer Turan, karsilasmanin her iki takim için de zor oldugunu belirtti.

Hasta ve sakat oyunculari oldugu için müsabakanin Bandirmaspor adina daha sikintili olduguna dikkati çeken Turan, sunlari kaydetti:

"Biz bunu lehimize çevirmek istedik ama o sekilde olmadi. Bandirmaspor, maça çok iyi basladi. Ilk yariyi bence çok iyi oynadilar. Biz sadece müdafaa yaptik. Ilk yari açikçasi kendi oyunumuzu oynayamadik. Ne hücumda etkiliydik, ne önde baski yapabildik, ne de geriden oyun kurabildik. Ilk yari tamamen bizim adimiza bos geçti derken, golü bulduk. Bu ikinci yari bizi motive etti. Ikinci yarida biraz daha oyunu dengeledik. Iyi müdafaa yaptik. Iyi müdafaa bazen maç kazandirir. Iyi müdafaa yaparak maçi kazandigimizi düsünüyoruz."

Kaynak: AA