Recep Uçar Açiklamasi 'Bu Ligin En Zor Deplasmanindan 3 Puan Aldik'

Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, kazandiklari BB Erzurumspor maçinin ardindan, “Rakibin 3 tane topu direkten döndü, bizim için bu kismet. Bu ligin en zor deplasmanindan 3 puan aldik. Oyuncularimi tebrik ediyorum” dedi.

TFF 1. Lig’in besinci haftasinda deplasmanda BB Erzurumspor’u 2-0 maglup eden Ümraniyespor’da Teknik Direktör Recep Uçar maçin ardindan açiklamalarda bulundu.

Uçar, ligin en zor deplasmanindan 3 puan aldiklarini ifade ederek, “Besinci maçimizda galip gelerek bize bu sevinci yasatan oyuncu arkadaslarimiza tebrik ediyorum. Erzurum takimi evinde iyi oyunlar ortaya koyuyordu. Amacimiz rakibin geriden oyun kurmalarini engellemekti. Ilk yarida basarili olduk. Bizim adimiza sikintili olan kisim top bizdeyken rakibin üçüncü bölgesine tasiyamamak oldu. Ikinci yariya golle girmemiz opsiyon oldu. Ikinci yarida topa sahip olmak istediysek de oyunu daha geride kabullendik maalesef. 2-0 kazanmasini bildik. Rakibin 3 tane topu direkten döndü bizim için bu kismet. Bu ligin en zor deplasmanindan 3 puan aldik. Oyuncularimi tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA