Marco Rose Açiklamasi 'Zor Ve Çekismeli Bir Maç Olacak'

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Marco Rose, Sampiyonlar Ligi’nde Besiktas ile zor ve çekismeli bir maça çikacaklarini söyledi. Alman milli oyuncu Marco Rues ise siyah-beyazlilar karsisinda eksikliklerini kapatarak galibiyet almak istediklerini belirtti.

UEFA Sampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçinda yarin Besiktas ile karsilasacak Almanya ekibi Borussia Dortmund’da Teknik Direktör Marco Rose ve basarili futbolcu Marco Reus Vodafone Park’ta gerçeklestirilen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Iyi bir baslangiç yapmak istediklerini söyleyen Rose, "Zor ve çekismeli bir maç olacak. Maçin heyecanli geçeceginden eminim. Besiktas savunmada çok agresif oynuyor. Buna hazirlikliyiz. Açik oynayacagiz. Sampiyonlar Ligi’ne layik bir maç oynayacagimizdan eminiz" ifadelerini kullandi.

“Oyuncularimiz çok azimli”

Bundesliga’ya güzel bir baslangiç yaptiklarinin altini çizen Alman çalistirici, "Beklentimiz çok. Oyuncularimiz çok azimli. Lige iyi basladik. Sampiyonlar Ligi’ne de iyi bir baslangiç yapacagimizi ümit ediyoruz. Bu sezon tarih yazmayi ümit ediyoruz. Iyi bir maç oynayacagimiza inaniyoruz" diye konustu.

Marco Rose, milli futbolcu Ozan Kabak’in transfer listelerinde olmadigini ve kendisiyle ilgilenmediklerini de vurguladi.

Reus:”Formasyonlarimizda bazi açiklar mevcut”

Sari-siyahlilarin tecrübeli futbolcusu Marco Reus ise su cümlelerle düsüncelerini aktardi:

"Iyi bir maç olacagini ümit ediyoruz. Formasyonlarimizda bazi açiklar mevcut. Amacimiz bu eksikleri kapatmak. Besiktas güçlü bir takim oldugu için bunlari kapatmamiz gerekiyor. Bunun farkindayiz."

Kaynak: İHA