Gürsel Açiklamasi 'Manisa Maçi Ile Hayata Dönmek Istiyoruz'

TFF 1. Lig’de oynanan Bandirmaspor-Eyüpspor karsilasmasinin ardindan açiklamalarda bulunan Bandirmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, koronavirüse yakalanan ve sakat oyuncularin planlarini degistirdigini ifade etti.

TFF 1. Lig’de oynanan ve RH Bandirmaspor’un 1-2 maglup oldugu maç sonrasinda Bandirmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel açiklamalarda bulundu. Geçtigimiz günlerde 9 futbolcusunun koronavirüse yakalandigi, 4 futbolcunun ise sakatliklari sebebiyle kadroda yer almadigi bordo beyazlilarda Teknik Direktör Mustafa Gürsel, sakatlik ve koronavirüs dolayisiyla kadroda yer almayan oyuncularin planlarini degistirdigini ifade etti.

Gürsel, "Maça çikmadan önce hazirliklarimizi yapiyoruz, ama kaybettigimiz oyuncularla planlarimiz tamamen degistirmek zorunda kaldik. Oyuncularimiz bugün maçi çok kazanmak istediler ve ellerinden gelen mücadeleyi yaptilar. Oyunun kontrolü ilk yarida tamamen bizim elimizdeydi. Bir anlik geride bir dalginlik ani çikan bir uzun topta kalemizde golü görmemize sebep oldu. Ikinci yarida ayni sekilde çok istediler ama olmadi. Bunun için üzgünüz. Saha disinda yasadiklarimiz yetmiyor, bir de saha içinde yasadiklarimiz üst üste gelmeye basladi.

Ikinci golde bariz bir ayaga basma pozisyonu var. Her hafta sonucu etkileyecek, bizim aleyhimize kararlar çikmaya basladi.

Maçin kirilma anlari tamamen bu kararlar oluyor. Bir an önce ayaga kalkmamiz lazim. Sayica eksik olmamiza ragmen 4 gün sonra önemli bir maça daha çikacagiz. Oyuncularimiz kafa olarak ve vücut olarak en hazir hale getirip Manisa maçina hazirlanacagiz. Oradan da artik iyi bir tepki verip hayata dönmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA