GÜNDEM ÖZETI / 14 Eylül 2021

ANADOLU AJANSI.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

YASAMA YÜRÜTME SIYASET

1- IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, Artvin'in Borçka ilçesi ve kent merkezi ile Ardahan'da esnaf ziyaretlerinde bulunacak.

(Artvin/13.50/16.00/Ardahan/19.10)

EKONOMI FINANS

1- Türkiye Istatistik Kurumu, bu yila iliskin "Girisimlerde Bilisim Teknolojileri Kullanim Arastirmasi" sonuçlari ile agustos ayi konut satis istatistikleri ve tarim ürünleri üretici fiyat endeksi verilerini açiklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA DIPLOMASI

1- Afganistan'daki siyasi gündem ve güvenlik konularina iliskin gelismeler izleniyor.

(Kabil/Ankara)

GÜNCEL

1- Dünya genelinde Kovid-19'a iliskin gelismeler takip ediliyor.

SPOR

1- UEFA Sampiyonlar Ligi'nde grup maçlari baslayacak; E, F, G ve H Gruplarinda toplam 8 maç yapilacak.

2- Besiktas Teknik Direktörü Sergen Yalçin ve takimdan bir futbolcu, UEFA Sampiyonlar Ligi'nde 15 Eylül Çarsamba günü Borussia Dortmund'la yapacaklari maça iliskin Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenecek basin toplantisinda sorulari cevaplayacak; siyah-beyazli ekip son çalismasini tesislerde yapacak.

(Istanbul/16.15/16.45)

3- TFF 1. Lig'de 5. hafta Royal Hastanesi Bandirmaspor-Eyüpspor ve Büyüksehir Belediye Erzurumspor-Bereket Sigorta Ümraniyespor maçlariyla baslayacak.

(Balikesir/16.30/Erzurum/20.00)

***

Anadolu Ajansinin yayimladigi haber, görüntü, fotograf ve internet ile wap için olusturdugu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafindan hiçbir sekilde kullanilamaz. Abonelerimiz de sözlesme kapsami disinda bu yayinlari çogaltamaz, baska kurum ve kuruluslara aktaramaz. Aykiri davrananlar hakkinda hukuki ve cezai her türlü basvuru hakkimiz saklidir.

Kaynak: AA