Büyüksehir Belediye Erzurumspor- Bereket Sigorta Ümraniyespor Maçinin Ardindan

Büyüksehir Belediye Erzurumspor Yardimci Antrenörü Mehmet Simsek: 'Bütün futbolcularimin alnindan öpüyorum. Gerçekten çok iyi bir mücadele verdiler. Sanssiz bir sekilde maçi kaybettik' Bereket Sigorta Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar: '5 maçimizda da galip gelerek bize bu sevinci yasatan oyuncularimi tebrik ediyorum'

TFF 1. Lig'in 5. haftasinda agirladigi Bereket Sigorta Ümraniyespor'a 2-0 kaybeden Büyüksehir Belediye Erzurumspor'un yardimci antrenörü Mehmet Simsek, iyi oynadiklari maçi kaybettikleri için üzgün olduklarini söyledi.

Mehmet Simsek, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, müsabaka sirasinda sansin yanlarinda olmadigin belirterek, "Bütün futbolcularimin alnindan öpüyorum. Gerçekten çok iyi bir mücadele verdiler. Sanssiz bir sekilde maçi kaybettik. Sans hiç yanimizda degildi ve 3 topumuz direkten döndü." dedi.

Rakibin iki pozisyonda gol buldugunu ifade eden Simsek, "Geçen hafta hocamiz, bu hafta oyuncumuz atildi. Iki maçta verilmeyen penaltilar var. Söylenecek çok fazla sey yok aslinda. Biz oyuncularimizi kutluyoruz. Yeter ki onlar böyle oynasinlar, insallah bu takim sampiyon olacak." diye konustu.

- Uçar: "Oyuncularimi tebrik ediyorum"

Bereket Sigorta Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, ligde yollarina firesiz devam ettiklerini hatirlatarak, "5 maçimizda da galip gelerek bize bu sevinci yasatan oyuncularimi tebrik ediyorum. Gerek ortaya konan oyun, gerekse taktiksel disiplinlerinden dolayi yürekten kutluyorum. Erzurum takimi bu yüksek rakimda, evinde iyi oyun ortaya koyuyordu. Bizim amacimiz gerekli alan ve zamani vermeyerek, oyun kurmalarini engellemekti. Ilk yarida bunda basarili oldugumuz söyleyebilirim." ifadelerini kullandi.

Çok fazla üretken oynayamadiklarina dikkati çeken Uçar, "Rakibi daha geride kabul etmek zorunda kaldik. Geçis pozisyonunda buldugumuz gollerle 2-0 kazandik. Rakibin 3 tane direkten dönen topunun olmasi bizim adimiza kismet, talih, ne derseniz deyin güzel bir seydi. Sonuç olarak bu ligdeki en zor deplasmanlardan biri olan Erzurum'da 3 puani alan oyuncularimi tebrik ediyorum." diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: AA