Adana Demirspor Teknik Direktörü Montella Açiklamasi 'Düzeltmemiz Gereken Birçok Sey Var'

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, takim olarak toparlanmalari gerektigini söyledi.

Kulüp tesislerinde gerçeklestirilen idman öncesi gazetecilere açiklamada bulunan Montella, beklentileri karsilamaktan uzak olduklarini vurguladi.

Yogun sekilde çalisma yapacaklarini anlatan Montella, "Bir an önce takim olmamiz lazim. Biz son maçimizda (VavaCars Fatih Karagümrük) yapmamamiz gereken bütün hatalari yaptik. Akilli bir insan bunlari görür ve üzerine çalisirsa, hizlica toparlayabilir. Bizim de hedefimiz bu." dedi.

Süper Lig'in 5. haftasinda 18 Eylül Cumartesi günü iç sahada Çaykur Rizespor ile oynayacaklari maçi kazanmak için her seyi yapacaklarini aktaran Montella, "Düzeltmemiz gereken birçok sey var. Uzun bir maraton olarak bakmamiz lazim olaya. Biz takim olarak iyi olursak, zaten Balotelli ve Belhanda'nin performansi da iyi olur. Biz onlari öyle bir noktaya getirecegiz ki istedigimiz performansi vermek zorunda kalacaklar. Hedefimiz bu." ifadelerini kullandi.

- Futbolcularin açiklamalari

Basin mensuplarina konusan oyunculardan kaleci Ferhat Kaplan, su an birlik olmaya ve galibiyetler alarak üst siralara tirmanmaya ihtiyaçlari oldugunu dile getirdi.

Bundan sonraki süreçte ellerinden geleni yapacaklarini aktaran Kaplan, "Bizim takim olarak, yanimizda duranlari mahcup etmeyip, bir galibiyet almamiz lazim. Bu hafta insallah Çaykur Rizespor maçini kazanip, baskanimiza, takim çalisanlarimiza ve taraftarlarimiza armagan etmek istiyoruz." diye konustu.

Orta saha oyuncusu Benjamin Stambouli ise Fatih Karagümrük karsilasmasinin talihsiz bir maç oldugunu aktararak, motivasyonlarini yüksek tutmaya çalistiklarini belirtti.

Geçen haftayi unutmalari gerektigini anlatan Fransiz futbolcu, "Kafamizi kaldirip bunu unutturmak zorundayiz. Bildiginiz üzere yeni bir takimiz. Çok fazla yeni oyuncu var ve bundan dolayi birbirimizi tanimamiz zaman aldi. Sunu söylemeliyim ki takim tamamen motive olmus durumda. Bir an önce daha fazla çalisip, puanlar almaya çalisacagiz. Kazanmaya basladigimiz andan itibaren de her sey daha güzel olacak. Çaykur Rizespor maçi zorlu olacak. Bizim için çok önemli bir mücadele. Çikis yapmak istedigimiz bir maç bizi bekliyor. Taraftarimiz önünde galip gelip herkesi mutlu etmek istiyoruz." degerlendirmesinde bulundu.

Mavi-lacivertliler, açiklamalarin ardindan kulüp tesislerinde Çaykur Rizespor maçinin hazirliklarini sürdürdü.

Kaynak: AA