Gaziantep FK-Antalyaspor Maçinda Gelin-Damat Sürprizi

Gaziantep FK ile Antalyaspor’u karsi karsiya getiren Süper Lig 4. hafta karsilasmasina statta maçi izlemeye gelen gelin damat damga vurdu. Gaziantep FK’yi dügün günü de yalniz birakmayan ve esiyle birlikte stada gelen damat Mesut Çamurcu’nun tribün lideri oldugu ortaya çikti.

Gaziantep FK ile Antalyaspor’u karsi karsiya getiren Süper Lig 4. hafta karsilasmasinin sakin geçen ilk yarisina maçi el ele izlemeye gelen gelin ve damat damga vurdu. Karsilasmanin ilk yarisi basladiktan sonra el ele Gaziantep Kalyon Stadi’na giris yapan gelin Mehtap ile damat Mesut, tribünlerde takimlarini destekleyen taraftarlarin da dikkatini çekti. Gelin ve damadi gören taraftarlar saskinliklarini gizleyemezken, fotograf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Tribün lideri oldugu takimini dügün günü de yalniz birakmadi

Öte yandan taraftari oldugu Gaziantep FK’yi dügün günü de yalniz birakmayan damat Mesut Çamurcu’nun ’Asil Sahinler’ isimli taraftar grubunun tribün lideri oldugu ortaya çikti. Gönül verdigi takiminin maçinin dügün gününe denk gelmesi nedeniyle ikilemde kaldigini belirten damat Mesut, dügünden sonra esi Mehtap ile stada gelmeye karar verdigini ve gönlünün takimini yalniz birakmaya el vermedigini ifade etti.

Kaynak: İHA