Erol Bulut Açiklamasi 'Iyi Mücadele Ederek 3 Puani Aldik'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, sahalarinda 2-0 kazandiklari FTA Antalyaspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Kesinlikle kazanmamiz gereken önemli bir maçi iyi mücadele ederek kazandik ve 3 puani aldik" dedi.

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’in 4. haftasinda sahasinda FTA Antalyaspor ile karsilasti. Zorlu karsilasmayi ikinci yarida Muhammet Demir ve Hamza Mendyl’nin attigi gollerle 2-0 galip bitiren Gaziantep ekibi, ligdeki ilk galibiyetini alarak puanini 4’e çikardi. Karsilasmanin ardindan degerlendirmelerde bulunan Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, galibiyeti hak ettiklerini ve gelecek haftalarda daha iyi bir takim olacaklarini söyledi.



"Kazanmamiz gereken bir maçi kazanarak 3 puani aldik"

Maç sonrasi düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, "Önemli ve kesinlikle kazanmamiz gereken bir maçti. Maç içerisinde iyi mücadele ederek istedigimiz 3 puani aldik. Son maçlara baktigimizda üstün oynayan bir takim görünümündeydik ama bunu sonuca yansitamiyorduk. O yüzden sonuca yansitmak için bu maç bizim için çok önemliydi. Maç sonunda 2-0 galip ayrildik sahadan. Bu nedenle çok mutluyuz. Maçi degerlendirecek olursak, oyuna iyi basladik. Ilk yarinin ve ikinci yarinin sonlarinda biraz baski yedik ama çok pozisyon vermedik. Ikinci yarida buldugumuz gollerle maçi 2-0 kazandik. Futbolcularimi bugünkü mücadelelerinden ötürü kutluyorum ama oyun anlaminda kendimizi daha da gelistirmemiz lazim. Defans anlaminda iyi isler yapiyoruz ama hücum anlaminda topun biraz daha bizde kalmasi gerekiyor, kendimizi biraz daha gelistirmemiz gerekiyor. Bunun üzerinde çalismalarimiz devam ediyor. Biz ilk 3 maçimizi 5’li sistemde oynadik ama bugün ilk kez 4’lü sistemde oynadik. Yeni sistemle ilk maçimizda aldigimiz 3 puan bizi mutlu etti" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA