Balikesirspor - Tuzlaspor Maçinin Ardindan

TFF 1. Lig’in 4. haftasinda Balikesirspor, sahasinda Tuzlaspor’a 1-0 maglup oldu.

Maçin ardindan Tuzlaspor Teknik Direktörü Ugur Tütüneker galibiyet için, "Ilk yarida sergiledikleri oyunu ikinci yarida ortaya koyamadik" derken, Balikesirspor Teknik Sorumlusu Umut Baysal da, "Güzel oyunlari için futbolcu kardeslerim müthis mücadele ettiler. hepsini tek tek tebrik ediyorum" dedi.



Karsilasma sonrasi ilk degerlendirmeyi yapan Tuzlaspor Teknik Direktörü Ugur Tütüneker, ilk yarida sergiledikleri oyunu ikinci yarida ortaya koyamadiklarini söyledi.

Oyun olarak daha iyi olmalari gerektigini ifade eden Tütüneken, "Ilk yari azicik daha iyi bir oyun vardi. Birkaç pozisyonumuz vardi onlari degerlendiremedik sonradan frikik golü ile öne geçtik. ilk yari oyunumuz daha oturakli idi diye düsünüyorum. Ama ikinci yari ne oldu ne bitti birinci bölgeden çikamadik. Bizim oyunumuzun bu olmamasi lazim. Dolayisiyla bunu çalisacagiz kendimizi gelistirmemiz lazim. Bu sekilde ikinci yari birinci bölgeye oynayamayiz olmamasi lazim. Balikesirspor’u tebrik ediyorum ikinci yari iyi bir oyun çikardilar. Bizde kesinlikle üzerine koyup bu ligde eger azicik daha üstlere oynamak istiyorsak azicik daha üstlere oynamamiz lazim" dedi.



Balikesirspor cephesi

Balikesirspor teknik sorumlusu Umut Baysal ise ikinci yarida baskili ve istekli oynamalarina ragmen sonucu degistiremedikleri için üzgün olduklarini söyledi.

Baysal, takima yeni katilan oyuncularla birlikte ileri haftalarda daha iyi olacaklarini ifade ederek karsilasma ile ilgili sunlari dile getirdi:

"Birinci devre oyuna hizli basladik 3. dakikada Halil Çolak ile net bir pozisyonumuz var. Rakibi iyi analiz ettik. Iyi savunma yaptik ilk yari. Rakibin bütün atacagi kosulari engelledik. Rakibe 45 dakika boyunca pozisyon vermedik. Rakip biraz daha pozisyon ve pas oyununda etkili gibi gözükse de her sey istedigimiz gibi giderken ilk yarinin sonunda frikikten sansiz bir gol yedik. Daha sonra ikinci yari oyuna baskili basladik. Topa sahip olduk, pas oyununa daha iyi oynamaya basladik. 6-7 net pozisyonumuz var. Tartismali pozisyonlarimiz var. Ikinci yari sahada daha organize bir takim vardi. Oyuncularimiz müthis mücadele ettiler. Foxi, Apo gibi yeni katilan oyuncularimiz var. bunlar ilerleyen haftalarda takimiza tam anlamiyla katildiginda iyi bir takim olacagimizi düsünüyorum. Oyuncularimiz iyi mücadele ettiler. Ikinci yari çok iyi top oynadilar. ilerleyen haftalar için çok ümitliyim. Tuzlaspor’u da aldigi galibiyetten dolayi tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA