Aytemiz Alanyaspor-GZT Giresunspor Maçinin Ardindan

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles: 'Istatistiksel olarak çok üstündük ama ceza sahasina kadar geldik, topu oradan içeri atamadik' 'Gol yollarinda biraz eksigimiz var. Onlari gidermek için çok çalisiyoruz'

Süper Lig'in 4. haftasinda konuk oldugu Aytemi Alanyaspor'a 1-0 yenilen GZT Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keles, gol yollarinda sorun yasadiklarini söyledi.

Keles, müsabaka sonrasi düzenlenen basin toplantisinda, son maçta yasadiklarinin aynisiyla bugün bir kez daha karsilastiklarini dile getirdi.

Maçin 10. dakikasinda duran toptan gol yediklerini anlatan Keles, "Geriye düstükten sonra skoru çevirmek zor ama ikinci yari inanilmaz bir oyun vardi. Istatistiksel olarak çok üstündük ama ceza sahasina kadar geldik, topu oradan içeri atamadik." diye konustu.

Son dakikalarda bir penalti pozisyonunun hakem tarafindan degerlendirilmedigini anlatan Keles, "Gol yollarinda biraz eksigimiz var. Onlari gidermek için çok çalisiyoruz. Biraz da stres var futbolcularda ama günden güne iyiye giden bir oyunumuz var. Çalisacagiz. Oyunumuzu gelistirdik. Biraz daha gelistirecegiz ve daha iyi olacagiz. Bakalim. Insallah önümüzdeki hafta toparlariz." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA