Samsunspor-Ankara Keçiörengücü Maçinin Ardindan

Yilport Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altiparmak: 'Hak ettigimiz ve istedigimiz bir galibiyet aldik' Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Hamdi Yilmaz: 'Bugün sahadan puansiz ayrildik'.

Yilport Samsunspor'un teknik direktörü Mehmet Altiparmak, TFF 1. Lig'de 2-0 kazandiklari Ankara Keçiörengücü maçinda hak ettikleri ve istedikleri bir galibiyet aldiklarini söyledi.

Karsilasmadan sonra basin toplantisinda Altiparmak, maçin basindan sonuna kadar sahada müthis mücadele eden oyuncularini kutladi.

Ankara Keçiörengücü karsisinda önde oynamaya çalistiklarina isaret eden Altiparmak, "Bunu oyunun bazi bölümlerinde çok iyi yaptik bazi bölümlerinde iyi yapamadik. Bugün oyun olarak sahada oyuna adapte olamayan oyuncularimiz vardi ama takim olarak bunun üstesinden gelmeye basardik. Bazen takimin 2-3 oyuncuyu sirtlamasi gerekiyordu, bugün böyle bir maç oldu. Ama maçin geneline baktigimiz zaman bütün oyuncularimi kutluyorum inanilmaz mücadele etti. Çok pozisyon kaçirdik. Tomane'nin gol atmasi ve 3-4 tane pozisyona girmesi ve Hasan Kiliç'in gol atmasi bizim için çok anlamliydi." dedi.

Maçin 2'inci yarisini tek kaleye çevirdiklerine dikkati çeken Altiparmak, "Rakip sadece kontra ataklarla gelecekti, bunu biliyorduk. Oyunun genelini özellikle kanatlardan oynayarak iyi oynadigimizi düsünüyorum. Hak ettigimiz ve istedigimiz bir galibiyet aldik. Önemli bir galibiyet elde ettik. Ligin üst sirasindaki takimlardan kaybedenler oldu, kazananlar oldu. Yukaridaki makasin açilmamasi adina bizim için önemli bir galibiyetti." ifadelerini kullandi.

- Hamdi Yilmaz: " Bugün sahadan puansiz ayrildik"

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Hamdi Yilmaz ise, geçen yilki takimlarinda oynayan 4 as oyuncusunun baska takimlara transfer oldugunu hatirlatti.

Yeni bir takim olusturduklarini ve bu adaptasyonu oyuncularin oynayarak giderecegini anlatan Yilmaz, sunlari kaydetti.

"Samsunspor karsisinda ilk yarinin ilk 20 dakikasinda 3 tane önemli pozisyon yakaladik. Ilk yari topa sahip olan takim da bizdik. Ikinci yariya 1-0 maglup baslamanin dezavantajla girdik. Biz girdigimiz pozisyonlari degerlendiremedik. Samsunspor'un da pozisyonlari vardi ve ikinci golü yedik. Bugün sahadan puansiz ayrildik. Samsun takimini tebrik ediyorum."

Kaynak: AA