Kastamonu Belediyespor-Odense Handbold Maçinin Ardindan

Hentbol EHF Kadinlar Sampiyonlar Ligi B Grubu Danimarka'nin Odense Handbold takimina 31-25 yenilen Kastamonu Belediyespor'un antrenörü Costica Buceschi, sonuç için üzgün olduklarini söyledi.

Maçin ardindan gazetecilere açiklama yapan Buceschi, rakip takimi tebrik ettigini söyledi.

Maçin büyük kisminda rakibin iyi bir performans gösterdigini belirten Buceschi, "Kendileri sürekli sampiyonlar liginde oynayan çok iyi takimlardan. Biz daha yeni bir takimiz. Ilk defa sampiyonlar ligine katildik. Ben daha yeni geldim takimin basina, çok antrenman yapamadik. Umarim sonraki maçlarda hücumda daha hizli ve agresif bir takim izleriz." dedi.

Kastamonu Belediyespor oyuncularindan Jovanka Radicevic de rakibin maç içinde iyi bir takim olduklarini gösterdiklerini kaydetti.

Sampiyonlar ligindeki ilk maçlarini oynadiklarina isaret eden Radicevic, "Sonraki maçlarda çok daha iyi olmaya çalisacagiz. Kesinlikle sampiyonlar liginde anahtar sonuna kadar savasmak, asla pes etmemek ve sonunda umarim ki galip gelmeyi beklemektir diye düsünüyorum." diye konustu.

Odense Handbold'ün antrenörü Hansen Ulrik Kirkely ise maç öncesi çalismalarini maça yansittiklarini söyledi.

Zor durumda bile maçi lehlerine çevirebildiklerini aktaran Kirkely, "Maçi kazandigimiz için çok mutluyuz. Taktiksel açidan çok iyi hazirlanmistik. Elimizde iyi oyuncular var. Maçi kontrol ettigimizi düsünüyorum. Ne zaman sikinti yasasak hizli ve agresif oyunumuzla maçi tekrar kontrolümüz altina almayi basardik ve galip gelen biz olduk." ifadelerini kullandi.

Odense Handbold oyuncularindan Bidstrup Mia Rej de zor bir takimla oynamalarina ragmen maçi kazandiklari için mutlu oldugunu dile getirdi.

Kaynak: AA