Göztepe, Yeni Çalistiricisi Nestor El Maestro Yönetiminde Ilk Maçinda Basaksehir'i Agirladi

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin hafta içinde anlasmaya vardigi Nestor El Maestro, takiminin basinda ilk maçina Medipol Basaksehir karsisinda çikti.

Sezona Ünal Karaman yönetiminde baslayan ancak 3. haftanin ardindan tecrübeli teknik direktörle yollarini ayiran sari-kirmizili ekip takimin basina Sirp çalistirici Nestor El Maestro'yu getirdi.

Göztepe'nin Süper Lig tarihindeki 32. çalistiricisi olan El Maestro, Andra Kutik (1960-1961), Dinca Schileru (1971-1972), Oscar Hold (1975-1976), Ilie Datcu (1981-1982, Zoran Ristic (1981-1982) ve Jozef Jarabinsky'nin (1999-2000) ardindan 7. yabanci isim olarak görev yapacak.

- Göztepe'de 2 degisiklik

Göztepe, 3. haftada 2-2 berabere kaldigi Demir Grup Sivasspor maçinin ilk 11'ine göre 2 degisiklikle sahaya çikti. Izmir temsilcisinde Kerim Alici ve Makana Baku'nun yerine Dino Arslanagic ile Lourency forma giydi. Sari-kirmizili ekipte Lourency bu sezon ilk 11'de ilk kez sans buldu.

Sari-kirmizili taraftarlar maç öncesinde tribünde üzerinde "Senin sesin yenilgi tanimaz" yazili pankart açti.

- Medipol Basaksehir'de 4 degisik isim

Geçen hafta Yukatel Kayserispor'a 1-0 maglup olan Medipol Basaksehir'in teknik direktörü Aykut Kocaman ise 4 degisiklik yapti. Istanbul temsilcisinde Ravil Tagir, Danijel Aleksic, Junior Caiçara ve Fredik Guldbrandsen'in yerine Tolga Cigerci, Deniz Türüç, Ömer Ali Sahiner ve Stefano Okaka mücadele etti.

Medipol Basaksehir'in yeni oyuncularindan Stefano Okaka bu sezon ilk kez forma sansi buldu

Geçen sezon forma giyen Göztepe'de forma giyen Peter Zulj, yeni takimi Medipol Basaksehir'de eski takimina karsi yedek soyundu.

Kaynak: AA