Çaykur Rizespor-Atakas Hatayspor Maçinin Ardindan

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun: 'Takimin birlige, destege ihtiyaci var. Bu süreci birlikte basararak bu süreçten çikacagiz. Gönül isterdi taraftara üç puan verelim ama maalesef olmadi. Atakas Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan: 'Baskili oynadik. Rakibimiz savunmadan çikarken oyun kurmasina izin vermedik. Uzun toplara yönlendirdik. Takimin tümünü tebrik ediyorum'

Süper Ligin 4. haftasinda sahasinda Atakas Hatayspor'a 2-0 yenilen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Bülent Uygun, takimin birlige ve destege ihtiyaci oldugunu söyledi.

Uygun, maçin ardindan takimin geç toplanmasinin transferlerinin geç yapilmasinin eksikligini yasadiklarini söyledi.

Maçin uzun süre golsüz devam ettigini ifade eden Uygun, "Istemedigimiz bir skorla sahadan 2-0 yenik ayrildik. Takimin birlige, destege ihtiyaci var. Bu süreci birlikte basararak bu süreçten çikacagiz. Gönül isterdi taraftara üç puan verelim ama maalesef olmadi. Girdigimiz pozisyonlarda golü bulamadik. Ortada bir sporun varda genel anlamda benden kaynaklidir." diye konustu.

Geçen sezonda benzer zorlu sartlardan geldiklerini kaydeden Uygun, "Merak etmeyin bu takim iyi olacak. Benim takimim oyuncularim ellerinden geleni yapacaktir. Baskanimiz elinden geleni yapmaya çalisti. Varsa suç bizim. Öyle bir sihirli degnek yok. Herkes uçamiyor. Oyuncularima güveniyorum. Rizespor'a yakisir sekilde mücadele edecekler." ifadelerini kullandi.

- Atakas Hatayspor cephesi

Atakas Hatayspor'un teknik direktörü Ömer Erdogan, milli arada dogru bir hazirlik dönemi geçirdiklerini belirtti.

Maçin zor geçeceginin analizini futbolcularla konustugunu kaydeden Erdogan, "Önemli bir galibiyet deplasmanda. Rize'nin lige istedigi gibi baslayamadigini oyuncularima anlatmistim. Yenmek için çok mücadele edeceklerdi. Kazanmak için onlar kadar mücadele etmek ve dogru seyler yapip inanan bir görüntü vermeliydik. Oyuncularim dogru görüntü verdi." ifadelerini kullandi.

Takim oyunundan memnun olduguna deginen Erdogan, "Baskili oynadik. Rakibimiz savunmadan çikarken oyun kurmasina izin vermedik. Uzun toplara yönlendirdik. Takimin tümünü tebrik ediyorum. Artik bu maçin analizini yapip önümüzdeki Kayserispor maçina hazirlanacagiz." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA