Beypiliç Boluspor - Kocaelispor Maçinin Ardindan

Beypiliç Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer: 'Kalemizde çok pozisyon vermedik. Farki artirabilirdik ama hala eksiklerimiz var. Alacagimiz yol var. Bu galibiyet bize moral oldu' Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Resit Akçay: 'Burada oyuncularimizi suçlayamayiz. Bir eksiklik varsa basta bizden kaynaklaniyordur. Yani iyi motive edemedik, iyi çalistiramadik ve maça iyi hazirlayamadik.'

TFF 1. Lig'in 4. haftasinda sahasinda Kocaelispor'u 2-0 yenen Beypiliç Boluspor'un teknik direktörü Reha Erginer, galibiyetin kendilerine moral oldugunu söyledi.

Erginer, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, üst üste kaybedilen iki deplasman maçinin ardindan içeride oynadiklari ilk maçta galibiyete ulasmanin mutlulugunu yasadiklarini belirtti.

Milli maç arasinda iyi çalistiklarina deginen Erginer, "Rakibimizin nasil oynayacagini çok iyi analiz ettik. Bizi daha çok ikinci bölgede bekleyip hizli oyunculariyla geçis oyunu oynayacaklarini biliyorduk." diye konustu.

Çalistiklarini sahaya yansittiklarini, ilk yarida erken bir gol bulduklarini anlatan Erginer, "Ikinci golle biraz daha oyunun hakimi olduk. Kalemizde çok pozisyon vermedik. Farki artirabilirdik ama hala eksiklerimiz var. Alacagimiz yol var. Bu galibiyet bize moral oldu." diye konustu.

- Kocaelispor cephesi

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Resit Akçay ise beklenen oyunu sahaya yansitamadiklarini dile getirerek, "Oynayamadik. Erken gelen golün de getirdigi travmayi çözemedik. Rakibimiz maçi istedigi bir psikolojiyle götürdü ve müsabakayi kazandi. Tebrik ediyoruz." dedi.

Bu maçta hatalariyla yüzlestiklerini söyleyen Akçay, su ifadeleri kullandi:

"Kaybetmek üzücü. Çözümleyecek seçeneklerimiz var. Oyuncu degistirerek, biraz daha çalisarak basariya giden anlayisimizi sürdürecegiz. Gerekli olani yapma konusunda çok basarili olamadik. Bu bir makus talih midir ? Hayir. Bir plan, iyi oyuncu seçimi ve iyi tekrarlar yaparak bunun üstesinden gelebilirsiniz. Siz gelemezseniz sizin üzerinizden gelirler. Burada oyuncularimizi suçlayamayiz. Bir eksiklik varsa basta bizden kaynaklaniyordur. Yani iyi motive edemedik, iyi çalistiramadik ve maça iyi hazirlayamadik. Bu bir eksiklik olarak hanemize yazilabilir. "

Kaynak: AA