Uluslararasi 'Istanball Cup' Basketbol Turnuvasi

Turnuvanin ilk gününde UNICS Kazan'i 8179 yenen Fenerbahçe Beko ile Monaco'ya 120114 üstünlük kuran Partizan, finale yükseldi Organizasyonda yarin saat 20.00'de final, 17.00'de ise üçüncülük müsabakalari oynanacak

Uluslararasi "Istanball Cup" basketbol turnuvasinin ilk gününde oynanan maçlarda rakiplerine üstünlük kuran Fenerbahçe Beko ile Sirbistan ekibi Partizan, finale yükseldi.

Fenerbahçe Beko'nun organize ettigi turnuvanin ilk gününde Partizan-Monaco ve Fenerbahçe Beko-UNICS Kazan müsabakalari oynandi.

Günün ilk maçinda Zeljko Obradovic'in basantrenörlügünü yaptigi Partizan, Fransa temsilcisi Monaco'yu üç uzatma sonunda 120-114 maglup ederek finale yükseldi. Ikinci ve son karsilasmada ise Fenerbahçe Beko, Rusya ekibi UNICS Kazan'i 81-79 yenerek adini finale yazdirdi.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nun ev sahipligi yaptigi organizasyonda yarin Fenerbahçe Beko ile Partizan finalde karsilasacak. Monaco ve UNICS Kazan arasinda ise üçüncülük müsabakasi oynanacak. Final maçi saat 20.00'de, üçüncülük mücadelesi ise saat 17.00'de baslayacak.

- Obradovic ve yardimcilarina plaket verildi

Fenerbahçe Beko'nun eski basantrenörü Zeljko Obradovic ile yardimcilari, düzenlenen törenle onurlandirildi.

Sari-lacivertli takimda önemli basarilara imza atan efsane Sirp basantrenör ile yardimcilari Vladimir Androic, Jose Maria Izquierdo, Erdem Can ve Predrag Zimonjic, alkislar esliginde parkeye çagrildi.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoglu, sari-lacivertli erkek basketbol takiminin genel menajeri Maurizio Gherardini, takim menajeri Cenk Renda ve kaptan Melih Mahmutoglu, bu isimlere plaket takdim etti.

Kaynak: AA