Sakarya'da 'Süleyman Seba'yi Anma Voleybol Turnuvasi' Sona Erdi

Hendek Belediyesi ve Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulübü tarafindan düzenlenen "Süleyman Seba'yi Anma Voleybol Turnuvasi" sona erdi.

Sigorta Shop Kadinlar Voleybol 1. Ligi'nde mücadele eden Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor, Istanbul Büyüksehir Belediyespor, Bahçelievler Belediyespor ve Besiktas'in katildigi dörtlü turnuvanin ikinci gününde maçlar Serdivan ilçesindeki Sakarya Spor Salonu'nda yapildi.

Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulübü Baskani Ömer Bektas, AA muhabirine yaptigi açiklamada, Süleyman Seba'yi anma turnuvasina ev sahipligi yapmanin kendilerini gururlandirdigini söyledi.

Seba'nin beyefendi kimligiyle, spor camiasi içerisinde birlestirici tavirlariyla hep örnek alindigina isaret eden Bektas, onun spor camiasinda en iyi sekilde anilmasi ve anlasilmasi için çalismalarina devam edeceklerini kaydetti.

Bektas, turnuvanin kupa, madalya ya da birincilik hedefi tasimadigini da sözlerine ekledi.

Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Antrenörü Idris Demir de turnuvaya katilimin iyi düzeyde oldugunu ifade etti.

Turnuva kapsaminda yapilan maçlarda herhangi bir sakatligin yasanmadigini dile getiren Demir, Süleyman Seba'yi her sene en iyi sekilde anacaklarini ve turnuvayi geleneksellestirilecegini belirtti.

Kaynak: AA