Konyaspor-Altay Maçinin Ardindan

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli: 'Her maglubiyet üzücüdür. Dolayisiyla bugün maglubiyete üzülüyoruz'

Süper Lig'in 4. haftasinda deplasmanda Ittifak Holding Konyaspor'a 3-1 yenilen Altay'in teknik direktörü Mustafa Denizli, maçin sonucunu Konyaspor'un istekli oyununun yani sira kendi yaptiklari hatalarin belirledigini söyledi.

Denizli, maçin ardindan MEDAS Konya Büyüksehir Stadi'nda düzenlenen basin toplantisinda, maglup olduklari için üzgün olduklarini belirterek hedeflerinden herhangi bir sapma olmadigini kaydetti.

Ligin dördüncü hafta maçinda Konyaspor'a karsi kaybettiklerini vurgulayan Denizli, "Esasinda oyunun sonucunu, hem Konyaspor'un istekli oyunu ve hem de bizim inanilmaz derecede yaptigimiz pas hatalari belirledi. Sezonun basinda Altay için bir hedef belirledim. Bu hedefin disina düsmeyecegiz." dedi.

Denizli, Süper Lige yeni çikmis bir takim olduklarini ve birçok oyuncunun da takima yeni katildigini animsatarak, "Aslinda sezona iyi bir baslangiç yaptik. Simdiye kadar aldigimiz neticelere bakarsak; Süper Lig'e yeni çikan bir takim için kötü bir netice degil. Ama her maglubiyet üzücüdür. Dolayisiyla bugün maglubiyete üzülüyoruz. Esasinda oyun içerisinde müthis pas hatalari yaptik. Belki Konyaspor'un bir çok atagi bizim pas hatalarimizdan basladi. Dolayisiyla bugünü çabuk unutmak mecburiyetindeyiz. Maglubiyetler futbolda yasanan seyler. Her takim yasar. Ancak bu bizi sene basinda koydugumuz hedeften uzaklastirmaz." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA