Kayserispor-Kasimpasa Maçinin Ardindan

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Özhaseki: 'Eger tersi bir sonuç olsaydi gerçekten canimiz sikilirdi. Kora kor bir maç oldu' Kayserispor Baskani Berna Gözbasi: 'Teknik heyetimizi, bütün futbolcularimizi tebrik ediyor, kucakliyorum'

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki ve Yukatel Kayserispor Baskani Berna Gözbasi, Süper Lig'in 4. hafta maçinda oynanan Kayserispor-Kasimpasa maçinin ardindan açiklamalarda bulundu.

Yukatel Kayserispor'un sahasinda Kasimpasa'yi 2-0 maglup ettigi maçi izleyen Özhaseki, stat çikisinda, basin mensuplarina yaptigi açiklamada, galibiyetin her zaman iyi oldugunu söyledi.

Bugün gidip rahatça uyuyacaklarini belirten Özhaseki, söyle konustu:

"Eger tersi bir sonuç olsaydi gerçekten canimiz sikilirdi. Kora kor bir maç oldu. Basa bas, dise dis bir maç oldu, çocuklar varlarini, yoklarini ortaya koydular. Dogrusu biraz hakemin de kararlarini hatali gibi gördük ama televizyonda defalarca izleyince bu belli oluyor. Insallah o da kendisi gider, genç bir arkadas, bunlari izler ve oradan ders çikarir diye de ümit ediyorum. Son dakikada bir gol daha atinca iyice rahatladik çok sükür. Bir haftayi daha söyle rahatça geçirelim bir, insallah galibiyetlerin arkasi gelir diye ümit ediyorum."

- "Insallah bu sene daha güzel günleri görecegiz"

Sari-kirmizili ekibin baskani Berna Gözbasi ise 2 haftada alinan 6 puanin kendileri için çok keyifli oldugunu kaydetti.

Bu sene, bu hedef dogrultusunda çok çalistiklarini vurgulayan Gözbasi, "Ona göre kadro kurduk. vazgeçmeyen, hedefinden sasmayan bir Kayserispor. Teknik heyetimizi, bütün futbolcularimizi tebrik ediyor, kucakliyorum. Hem sehrimizden, hem taraftarimizdan daha çok destek bekliyorum. Insallah bu sene daha güzel günleri görecegiz." diye konustu.

Kaynak: AA