Karate 1 Gençlik Ligi'nin Üçüncü Ayagi Istanbul'da Yapilacak

Türkiye Karate Federasyonu Baskani Mehmet Kör: 'Mini bir dünya gençler sampiyonasi niteligindeki bu sampiyonayi da en iyi sekilde düzenleyecegiz'.

Dünya Karate Federasyonunun önemli organizasyonlarindan Karate 1 Gençlik Ligi’nin (Youth League) üçüncü ayagi 17-19 Eylül tarihlerinde Istanbul'da yapilacak.

Türkiye Karate Federasyonunun açiklamasina göre, organizasyona 57 ülkeden 900’e yakin sporcu katilacak.

WOW Convention Center'da yapilacak organizasyonda 12-14 yas araligindaki sporcular tatamiye çikacak. Organizasyonun ilk iki ayagina Güney Kibris Rum Kesimi ve Hirvatistan ev sahipligi yapmisti.

Açiklamada görüslerine yer verilen Türkiye Karate Federasyonu Baskani Mehmet Kör, büyük heyecanla bekledikleri organizasyona hazir olduklarini belirtti.

Mart ayinda Karate 1-Premier Lig'e ev sahipligi yaptiklarini hatirlatan Kör, "Organizasyon tecrübemiz ve tesislerimizle bugüne kadar çok önemli sampiyonalari basariyla düzenledik. Mini bir dünya gençler sampiyonasi niteligindeki bu sampiyonayi da en iyi sekilde düzenleyecegiz. Kalabalik bir kadroyla mücadele edecegimiz turnuvada sporcularimizin da basarili sonuçlar alacagina inaniyorum." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA