Ittifak Holding Konyaspor-Altay Maçinin Ardindan

Ittifak Holding Konyaspor Kulübü Baskani Fatih Özgökçen: 'Ligin basindan beri oynadigimiz 4 maçta 3 galibiyet bir beraberlikle lige çok iyi bir baslangiç yaptik'.

Süper Lig'in 4. haftasinda Altay'i sahasinda 3-1 yenen Ittifak Holding Konyaspor Kulübünün Baskani Fatih Özgökçen, takimin oldukça iyi gittigini ve tek eksiklerinin seyirci oldugunu belirtti.

Özgökçen, karsilasmanin ardindan Konyaspor TV'ye yaptigi açiklamada, futbolculari mücadelelerinden dolayi tebrik etti.

Altay'in da Süper Lig'e çok iyi basladigini ifade eden Özgökçen, sunlari kaydetti:

"Seyircimizin önünde galip gelmek güzel. Ligin basindan beri oynadigimiz 4 maçta, 3 galibiyet bir beraberlikle lige çok iyi bir baslangiç yaptik. Insallah bu temponun 38 maça yayilmasi halinde Konyaspor ligi iyi bir yerde tamamlar diye düsünüyorum. Esasinda seyircimiz bugün beklentimizin çok altinda kaldi. Takimimiz oldukça iyi gidiyor. Bu iyi giden takima eksik olan tek sey seyirci. Önümüzde Giresun deplasmani var. Ondan sonraki hafta konugumuz Trabzonspor. Malum salgin sartlarinda statlara yüzde 50 kapasiteyle seyirci aliniyor. Bizim stadimiz 42 bin kisilik ve 21 bin kisiyi takimimiza destek vermeleri için bekliyoruz. Takimimiz mücadele ediyor. Bu mücadele ruhunu sahada seyircimizin de görmesini istiyor ve o aldigimiz güçle inaniyorum ki daha üst seviyelere daha üst futbol kalitesine yaklasacagimizi umut ediyorum."

Özgökçen, Konyaspor'un Süper Lig'de ilk golünü Altay'a 11 Eylül 1988'de attigini hatirlatarak, "Bugün yine bir 11 Eylül yine Altay karsilasmasinda bu sefer 800'üncü golümüzü attik. Tüm futbolcularimi tebrik ediyor mücadelelerinden dolayi tesekkür ediyorum." diye konustu.

Kaynak: AA