Galatasaray, Süper Lig'de Trabzonspor Deplasmaninda

Medical Park'ta yarin yapilacak maç saat 20.00'de baslayacak Sarikirmizili ekipte sakatliklari bulunan Arda Turan, Baris Alper Yilmaz, Sacha Boey ve Sofiane Feghouli ile cezali Marcao, Karadeniz temsilcisine karsi forma giyemeyecek

Galatasaray, Süper Lig'in 4. haftasinda yarin deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacak.

Medical Park'ta saat 20.00'de baslayacak müsabakada hakem Ali Palabiyik düdük çalacak.

Lige GZT Giresunspor ve Atakas Hatayspor galibiyetleriyle baslayan sari-kirmizili ekip, 3. haftada Kasimpasa ile berabere kaldi. Ilk 3 haftada 7 puan toplayan Galatasaray, 4. sirada yer aliyor.

Sezona 3'te 3 ile baslayan bordo-mavili takim ise 4. hafta öncesi lider durumda.

- Galatasaray'da 5 eksik

Sari-kirmizili ekipte 5 futbolcu Trabzonspor'a karsi forma giyemeyecek.

Galatasaray, sakatligi bulunan kaptan Arda Turan'in yani sira milli maç arasinda sakatlik geçiren Baris Alper Yilmaz, Sacha Boey ve Sofiane Feghouli'den yararlanamayacak.

Cezasi süren Marcao da Trabzonspor'a karsi süre alamayacak.

- Ligde 12 maçtir yenilmiyor

Galatasaray'in Süper Lig'de 12 maçtir yenilmiyor.

Ligde son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasinda Hatayspor karsisinda yasayan sari-kirmizili ekip, sezon sonuna kadar 7 galibiyet, 2 beraberlik aldi.

Bu sezon da 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik yasayan Galatasaray'in 2 sezona yayilan 12 müsabakalik yenilmezlik serisi bulunuyor.

- Hücumda sorun yasamayan Galatasaray'da savunma alarm veriyor

Galatasaray, bu sezon çiktigi resmi maçlarin tamaminda rakip fileleri havalandirirken sadece 1 karsilasmada kalesini gole kapatabildi.

Sari-kirmizili ekip, UEFA Sampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi elemelerinde 6, Süper Lig'de ise 3 maç yapti. Galatasaray, söz konusu karsilasmalarin tamaminda en az 1 kez fileleri havalandirdi. Sari-kirmizili ekip, söz konusu 9 müsabakanin 8'inde ise rakiplerinin gol bulmasina engel olamadi.

Süper Lig'deki 3 maçta 6 gol atip 3 gol yiyen Galatasaray, sadece 1 karsilasmada kalesini gole kapatabildi. Sari-kirmizili ekip, Sampiyonlar Ligi'ndeki 2 karsilasmada 2 gol atip 7 gol yerken, Avrupa Ligi'ndeki 4 mücadelede 8 kez fileleri havalandirip kalesinde 5 gol gördü. Galatasaray, Avrupa kupalarindaki 6 mücadelenin hiçbirinde topun aglarina gitmesini önleyemedi.

Kaynak: AA