Fenerbahçe'nin Konugu Sivasspor

Sarilacivertli futbol takimi, Süper Lig'in 4. haftasinda yarin Demir Grup Sivasspor'u agirlayacak Fenerbahçe'de Nazim Sangare, Serdar Dursun ve Ferdi Kadioglu, karsilasmada forma giyemeyecek

Fenerbahçe, Süper Lig'in 4. haftasinda yarin Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek.

Ülker Stadi'nda oynanacak karsilasma, saat 17.00'de baslayacak. Hakem Halis Özkahya'nin yönetecegi müsabaka, beIN Sports 1'den naklen yayimlanacak.

Ligde yaptigi 3 maçi da kazanan Fenerbahçe, haftaya 9 puan ve averajla 2. sirada girdi. Bu müsabakalarda 5 kez fileleri havalandiran ve kalesinde gol görmeyen sari-lacivertli takim, Sivasspor'a üstünlük kurarak galibiyet serisini 4 maça çikarmayi hedefliyor.

Oynadigi müsabakalarda 2 maglubiyet ve 1 beraberlik yasayan Demir Grup Sivasspor ise 4. hafta öncesi 1 puanla 16. sirada yer aldi.

Fenerbahçe'de tedavilerine devam edilen Nazim Sangare ve Serdar Dursun'un yani sira Ferdi Kadioglu, karsilasmada forma giyemeyecek. Jose Ernesto Sosa ile Enner Valencia'nin durumu ise maç saatinde belli olacak. Dimitrios Pelkas ile Filip Novak'in ise müsabaka kadrosunda yer almasi bekleniyor.

Sari-lacivertli ekipte yeni transferler Mergim Berisha, Diego Rossi, Max Meyer, Burak Kapacak ve Miguel Crespo, teknik direktör Vitor Pereira'nin sans vermesi halinde Fenerbahçe formasiyla ilk maçlarina çikacak.

Kaynak: AA