Fatih Karagümrük-Adana Demirspor Maçinin Ardindan

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atilay Canel: 'Maçin birinci dakikasindan 90. dakikasina kadar oyunun hakimiyeti bizdeydi' Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella: 'Bu maglubiyet için çok üzgünüz'

Süper Lig'in 4. haftasinda agirladigi Adana Demirspor'u 4-0 maglup eden VavaCars Fatih Karagümrük'te teknik sorumlu Atilay Canel, karsilasmayi bastan sona üstün götürerek hakli bir galibiyet aldiklarini söyledi.

Atatürk Olimpiyat Stadi'nda oynanan karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Canel, "Maçin birinci dakikasindan 90. dakikasina kadar oyunun hakimiyeti bizdeydi. Futbolcu kardeslerimi ve teknik heyeti galibiyetten dolayi kutluyorum. Ikinci yari biraz daha dikkatli olsaydik çok daha farkli bir sonuç olurdu." ifadelerini kullandi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella ise farkli maglubiyet nedeniyle üzgün olduklarini dile getirdi.

Karsilasmaya iyi hazirlandiklarini belirten Montella, "Bu maglubiyet için çok üzgünüz. Sadece kendimiz için degil, baskanimiz ve taraftarimiz için üzgünüz. Bu hafta çok çalismistik. Bu maglubiyet motivasyonumu asla kirmiyor. Çalismaya ve gelistirmeye geldik. Çok çalisacagiz. Hafta içi gereken bütün düzenlemeleri yapacagiz ve umarim bir sonraki maçtan itibaren çok daha iyi olacagiz." diye konustu.

Kaynak: AA