Besiktas-Yeni Malatyaspor Maçinin Ardindan

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Irfan Buz: 'Genel anlamda Besiktas bizden daha iyi oynadi. Cevap veremedik. Istedigimiz oyunu yansitamadik'

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Irfan Buz, Süper Lig'de Besiktas'a 3-0 yenildikleri maçta istedikleri oyunu sahaya yansitamadiklarini söyledi.

Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamada bulunan Buz, ligde aldiklari iki galibiyetten sonra Besiktas maçina çiktiklarina hatirlatarak, "Maçin zor olacagini biliyorduk. Besiktas'i sahasinda coskulu ve istekli bekliyorduk. Buna cevap vermek istedik. Çok erken iki gol yedik. Genel anlamda Besiktas bizden daha iyi oynadi. Cevap veremedik. Istedigimiz oyunu yansitamadik." diye konustu.

Maçta penaltilarinin verilmedigini savunan Irfan Buz, "Birinci pozisyonda bize göre yüzde 100 penalti var. Hakkimizsa penalti verilmesi gerekiyor. Oyun daha farkli bir yöne gidebilirdi. Ancak Besiktas'i kutluyorum. Kendi sahalarinda iyi bir müsabaka ortaya çikardilar. Biz istediklerimizi sahaya yansitamadik. Analizlerimizi yapip, önümüze bakacagiz. Önemli oyuncularimiz da dönecek. Onlarla birlikte insallah kendi sahamizda Karagümrük'ü yenerek, 3 puani alacagiz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA