Besiktas-Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Maçindan Notlar

Siyahbeyazlilarin yeni transferi Miralem Pjanic ilk kez 11'de görev yapti.

Besiktas'in Barcelona'dan kiralik olarak kadrosuna kattigi Miralem Pjanic, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor karsisinda ilk kez siyah-beyazli formayla 11'de sahaya çikti.

Besiktas Teknik Direktörü Sergen Yalçin, çarsamba günü Bosna Hersek milli takimi kampindan dönen Pjanic'i Yeni Malatyaspor karsisinda görevlendirdi. Pjanic böylelikle ilk kez Vodafone Park'ta Besiktasli taraftarlarla tanisti.

- Sergen Yalçin'dan 3 degisiklik

Besiktas Teknik Direktörü Sergen Yalçin, Yeni Malatyaspor maçinda 3 degisiklige gitti.

VavaCars Fatih Karagümrük maçinda görev yapan Welinton, kirmizi kart cezalisi Salih Uçan ve milli takimdan dönen Cyle Larin'e 11'de görev vermedi.

Yalçin, defansta Welinton'in yerine Necip Uysal'i, Salih Uçan'in yerine Miralem Pjanic'i ve Larin'in yoklugunda da Georges-Kevin N'Koudou'ya forma verdi.

- Alex Teixeira sakatligini atlatti

Besiktas'taki ilk müsabakasina Fatih Karagümrük maçiyla çikan ve attigi tek golle takimina 3 puan kazandiran Alex Teixeira, milli takim arasinda sakatligin atlatarak kadroya döndü.

Fatih Karagümrük maçi sonrasi sakatlik yasayan ve bir süre antrenmanlara çikamayan Brezilyali futbolcu, Yeni Malatyaspor karsisinda da forvet arkasinda görev aldi. Sergen Yalçin maçtan önce yaptigi açiklamada, Teixeira'nin oynamak istedigini söyledi.

- Dinlendirilen Atiba ve Larin maçi statta izledi

Teknik direktör Sergen Yalçin, Kanada Milli Takimi'ndan dönen Atiba Hutchinson ve Cyle Larin'i Yeni Malatyaspor maçinda görevlendirmedi.

Oynadiklari maçlarin ardindan uzun bir yolculugun ardindan Istanbul'a gelen iki futbolcu, teknik direktör Yalçin tarafindan dinlendirilirken, mücadeleyi tribünden izlediler.

- Madalyali paralimpik sporculari da maçi izledi

2020 Tokyo Paralimpik Oyunlari'nda makarali yay w1 kategorisinde gümüs madalya kazanan Nihat Türkmenoglu ve bronz madalya kazanan Bahattin Hekimoglu ile makarali yay karisik takiminda gümüs madalya kazanan Öznur Cüre ve Bülent Korkmaz karsilasmayi statta takip etti.

Mücadele öncesinde basarili sporculara forma hediye edildi.

Kaynak: AA