Adanaspor-Menemenspor Maçinin Ardindan

Adanaspor Teknik Direktörü Yilmaz Akbasli: 'Galibiyeti ayagi kirilan Berkan arkadasimiza armagan ediyoruz. Insallah bunun devami gelecektir' Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: 'Hem pozisyon hem de bireysel hata çok fazla yaptik. Aslinda milli takim arasinda iyi de çalismistik'

TFF 1. Lig'in 4. haftasinda Menemenspor'u 6-2 yenen Adanaspor'da teknik direktör Yilmaz Akbasli, "Galibiyeti ayagi kirilan Berkan arkadasimiza armagan ediyoruz. Insallah bunun devami gelecektir." dedi.

Akbasli, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, son 3 haftadir galibiyete yakin futbol oynadiklarini belirtti.

Takimda birlik ve beraberligin üst düzeyde olduguna dikkati çeken Akbasli, söyle konustu:

"Galibiyeti ayagi kirilan Berkan arkadasimiza armagan ediyoruz. Insallah bunun devami gelecektir. Genç bir ekibe sahibiz. Bu ekip her hafta üstüne koyarak gidecektir. Diger maçlarda da skora yakindik. Bir gol gelse arkasi gelecek, futbol böyle bir sey. Insallah Denizlispor maçindan da puan ve puanlarla dönecegiz. Berkan'in sakatligiyla ilgili detaylari paylasacagiz."

- Mutlu: "Adanaspor'u tebrik ediyoruz"

Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu da ilk yarida iyi oynamadiklarini aktardi.

Iyi mücadele ettiklerini ifade eden Mutlu, sunlari kaydetti:

"Devreyi 1-1 kapattik. Iki yariya da erken gol yiyerek maglup basladik. Geriden gelmek zor. 3-2'yi bulsak da çok çabuk gol yedik. Hem pozisyon hem de bireysel hata çok fazla yaptik. Aslinda milli takim arasinda iyi de çalismistik. Tabi uygulamaya gelince farkli olabiliyor. Adanaspor'u tebrik ediyoruz. Bu arada maç sikligi var. Eksikleri bir daha konusup insallah Manisaspor maçiyla telafi etmeye çalisacagiz. Berkan Firat'in sakatligi herkesi etkiledi. Böyle bir olayin olmasi insani üzüyor. Keske hiç sakatlik olmadan sezonlari bitirsek. Futbolda bunlar var. Kasit yok ama istemeden de olsa olabiliyor."

Kaynak: AA