Kayserispor Teknik Direktörü Karaman Açiklamasi 'Herkesin Takdirle Karsiladigi Bir Kayserispor Ortaya Çikacak'

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, takimin eksik taraflarini doldurduktan sonra herkesin takdirle karsiladigi bir Kayserispor ortaya çikaracaklarina inandiklarini söyledi.

Kulüp tesislerindeki antrenmandan önce basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Karaman, bazi seylerin sistematik hale gelmesi için takim olarak çok çalismalari gerektigini belirtti.

Isviçre Milli Takimi kampinda sakatlanan Gavranovic ile görüstügünü, oyuncunun moralinin son derece bozuk oldugunu ifade eden Karaman, "Thiam, milli takima çagrilmasina ragmen burada kaldi, tesekkür ediyoruz. Gavranovic'te üzüntülüyüz. O da çok üzgün, moral ve motivasyona ihtiyaci var. Insallah kisa sürede aramiza tekrar katilir. Diger arkadaslarimizla çalismalarimizi gelistirip, 2-3 ayri pozisyonda oynayacak oyuncu grubu çikarmamiz gerekiyor. Bu, bizim açimizdan çok önemli." diye konustu.

Medipol Basaksehir karsisinda önemli bir 3 puan aldiklarini ve bunun takima moral oldugunu vurgulayan Karaman, sunlari kaydetti:

"Zor bir deplasmanda, iki maç üst üste kaybeden Basaksehir'i yendik. Oyuncularimiz, oyunun son dakikasina kadar disiplinli oynadi. Belki ikinci, üçüncü golü bulmamiz gereken aksiyonlarin daha fazla olmasi gerekir. Bunun bilincindeyiz, çalismalarimizi yapacagiz. Inaniyorum eksik tarafimizi doldurduktan sonra herkesin takdirle karsiladigi bir Kayserispor ortaya çikacak. Birkaç oyuncuyla da yollarimizi ayirdik. Gönül isterdi ki yollarimizi ayirmayalim ama yabanci sayisi fazla, 14 yabanci oyuncu var. Bunlarin 8'i oynuyor, 6'si kulübede bekliyor. 6 yabancinin kulübede beklemesi bizim adimiza büyük bir zorluk. 3 Türk oynatmak zorunda kaliyorsunuz. Bir de kulübede, bu oyuncular sakatlandiginda oynamasi gereken arti 3 oyuncu bulmak zorundasiniz. Yani 6 üst düzey Türk oyuncunuzun olmasi gerekiyor. Dolayisiyla bunlar kolay degil. Ilerleyen maçlarda bununla ilgili zorluklari yasayacagiz."

- Antrenman

Kayserispor, ligin dördüncü haftasinda sahasinda Kasimpasa ile yapacagi maçin hazirliklarina kulüp tesislerinde teknik direktör Karaman yönetiminde gerçeklestirdigi antrenmanla devam etti.

Isinma hareketleriyle baslayan idman, koordinasyon ve pas çalismalariyla sürdü. Antrenman, yari sahada çift kale maçla sona erdi.???????

Kaynak: AA