Pursaklar'in Gençleri Türkiye Sampiyonu

Pursaklar Belediye Spor Kulübü, Türkiye Ragbi Federasyonu’nun düzenledigi U18 Erkekler Ligi Finalleri’nde Türkiye Sampiyonu oldu.

Pursaklar Belediye Spor Kulübü, Türkiye Ragbi Federasyonu tarafindan düzenlenen U18 Erkekler final müsabakalarina etkileyici oyunuyla finallere damgasini vurdu. Üstün bir oyun ortaya koyan Pursaklar temsilcisi, rakiplerine sayi vermeden ezici bir oyunla maçlarini tamamlayarak sampiyonluga ulasti.

Maçin ardindan Pursaklar Belediye Spor Kulübü sporcularinin kupa heyecanina ortak olan Belediye Baskan Ertugrul Çetin, genç sporculari ilçeye yasattiklari bu büyük gururdan dolayi tek tek tebrik etti.

"Ilçemizin gelecegi gençlerdir"

Ilçede spora yönelik gerçeklestirilen çalismalarin meyvesini vermeye basladigini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin, "U18 Ragbi takimimiz yillardir disiplin ile çalisarak bizleri gururlandirdi. Teknik ekibimizi ve sporcularimizi tebrik ediyorum. Ilçemizin gelecegi gençlerdir. Pursaklar’da spor altyapisinin güçlendirilmesi ve ilçemizin spor kenti olmasi adina hayata geçirilen hizmet ve çalismalari artarak devam edecek. Türkiye’de sporun gelismesi için elimizden gelen her seyi yapacagiz. Spora ve sporcuya olan destegimiz sürecek" dedi.

Kaynak: İHA