Konyaspor Kulübü Baskani Fatih Özgökçen, Basin Mensuplariyla Bir Araya Geldi Açiklamasi

'Pazartesi günü Sivas deplasmaninda sezonu açacagiz. Insallah basarili bir skorla dönmeyi arzu ediyoruz'

Konyaspor Kulübü Baskani Fatih Özgökçen, Süper Lig'in ilk haftasinda 16 Agustos Pazartesi günü Sivasspor'a konuk olacaklarini ve bu zorlu deplasmandan iyi bir skorla dönmek istediklerini söyledi.

Özgökçen, kulübün Kayacik Tesisleri'nde basin mensuplariyla bir araya geldi.

Futbolun, kitlelerin ilgisini çeken bir spor dali oldugunu dile getiren Özgökçen, "Takimimiz burada 28 Haziran'da kampa basladi. Belirli bir süre sonra Erzurum'a gittik. Antalyaspor ile orada bir hazirlik maçi oynadik. Büyüksehir Belediye Erzurumspor ile maç yaptik. Dün Alanyaspor ile bir hazirlik maçi yapildi. Tabii bu maçlar takimlarin eksiklerini görmesi açisindan faydali oluyor. Her takimin kendine göre eksikleri ortaya çikiyor. Bu eksiklerin nasil giderilecegi, yapilan degerlendirmelerle sübuta eriyor." diye konustu.

Konyaspor'un 2021-2022 sezonunda ilk maçini Sivasspor ile oynayacagini dile getiren Özgökçen, "Sivasspor iyi bir ekip. Oturmus bir kadrosu var. Yeni takviyeler de yapildi. Avrupa'da ülkemizi basariyla temsil ediyor. Pazartesi günü Sivas deplasmaninda sezonu açacagiz. Insallah basarili bir skorla dönmeyi arzu ediyoruz." ifadelerini kullandi.

Özgökçen, bir gazetecinin, teknik direktör Ilhan Palut ve ekibi ile yönetim arasinda sorun oldugu yönündeki iddialarla ilgili sorusu üzerine, "Ilhan hocaya biz tamamen güveniyoruz. Ekibine de güveniyoruz. Ilhan hoca ile yönetim kötü olsa bile, bunlar sahsi ihtiras yapilacak konular degil. Su anda bu is yapilacak is degil. Bunu çok net olarak belirtiyorum. Hocamizla insallah, Allah izin verirse biz basari saglayacagiz. Ilhan Palut, Konyaspor'un teknik direktörüdür ve devam edecektir." yanitini verdi.

Konyaspor Teknik Direktörü Ilhan Palut da takimi yeni sezona hazirlamak için yönetim ile yogun bir çalisma yürüttüklerini dile getirdi.

Sivasspor maçina çok iyi bir sekilde hazirlanacaklarini vurgulayan Palut, "Ligin ilk maçlari her takim için zordur. Güçlü bir takimla oynayacagimizi biliyoruz. Biz de kendimize güveniyoruz. Çok iyi mücadele edecegiz. Bir planimiz olacak ve onu uygulamaya çalisacagiz. Insallah iyi bir sonuç aliriz." degerlendirmesinde bulundu.

Palut, yönetim ile aralarinda herhangi bir sorun yasanmadigini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA