Trabzon'da Özkan Sümer'in Anisina Düzenlenen 'Efsanelerle Yeniden' Futbol Turnuvasi Sona Erdi

Trabzonspor'un eski teknik direktör ve baskanlarindan Özkan Sümer'in anisina düzenlenen "Efsanelerle Yeniden" futbol turnuvasi tamamlandi.

Trabzon Büyüksehir Belediyesinden yapilan yazili açiklamaya göre, iki gün süreyle Besirli Çok Amaçli Spor Salonu'nda gerçeklestirilen turnuva, futbolsever tarafindan ilgiyle takip edildi.

Bordo-mavili kulüple özdeslesmis isimlerin yer aldigi organizasyonun son gününde, efsane futbolcular ile Trabzon Valisi Ismail Ustaoglu, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ve Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu'nun da bulundugu söhretler takimi gösteri karsilasmasi yapti.

Futbol turnuvasina efsane futbolculardan Ali Kemal Denizci, Serdar Bali, Hüseyin Tok, Necati Çaglayan, Güngör Sahin Kaya, Ahmet Ceyhan, Necdet Ergün, Necmi Perekli, Bekir Barçin, Mehmet Cemil Altin, Hasan Sengün, Bahaddin Günes, Senol Ustaömer, Murat Simsek ve Ali Yilmaz katildi.

Yildiz futbolcular kadrosunda ise Hami Mandirali, Ibrahim Yattara, Orhan Kaynak, Orhan Çikrikçi ve Osman Özköylü yer aldi.

Turnuvada verilen ücretsiz çekilis biletiyle, futbolseverlere 50 adet Trabzonspor formasi hediye edildigi belirtildi.

Kaynak: AA