Kovid-19 Asisi Yaptiran Solhansporlu Voleybolcular, Taraftarlara Da Çagrida Bulundu

Solhanspor Kulübü Baskani Ziya Sözen: 'Özelikle genç kardeslerimiz bu sene Solhanspor'u sahada izlemek, maçlarimizi yerinde takip etmek istiyorlarsa, asilarini olsunlar'.

Efeler Ligi'nde mücadele eden Solhanspor Voleybol Takimi'nin oyunculari, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) asisi yaptirdiktan sonra vatandaslari da asi olmaya davet etti.

En az bir doz asi olanlarin orani en düsük illerden Bingöl'de Solhansporlu oyuncular ve kulüp baskani Ziya Sözen, Il Saglik Müdürlügünce Genç Caddesi'nde kurulan stantta Kovid-19 asisi yaptirdi.

Kulüp baskani Sözen gazetecilere yaptigi açiklamada, vatandaslarin talebini arttirmak amaciyla sporcularin bu standa gelerek asi oldugunu söyledi.

Herkese asi yaptirmalari çagrisinda bulunan Sözen, "Bütün kardeslerimizi halkimizin sagligi için asi konusunda duyarli olmaya davet ediyorum. Özellikle genç kardeslerimiz bu sene Solhanspor'u sahada izlemek, maçlarimizi yerinde takip etmek istiyorlarsa, asilarini olsunlar." diye konustu.

Takim kaptani Kadir Cin ise "Bu sene maçlarimizda bizi desteklemek istiyorsaniz, sagliginiz için lütfen asinizi olun." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA