Manisa FK'li Genç Oyuncu Mehmet Ali Çelik Profesyonel Oldu

Manisa Futbol Kulübü, altyapisindan yetisen genç yetenek Mehmet Ali Çelik ile profesyonel sözlesme imzaladi. Imza töreninde konusan Mehmet Ali, “Altyapisindan yetistigim kulüpte profesyonel kariyerime baslayacagim için çok mutluyum” dedi.

2021-2022 sezonunda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Manisa Futbol Kulübü, altyapisindan yetisen ve A takima dahil olan genç yetenek Mehmet Ali Çelik ile profesyonel sözlesme imzaladi. Imza töreninde Kulüp CEO’su Yilmaz Bal ve Sportif Direktör Serkan Isyapan da yer aldi. Imza töreninde konusan genç oyuncu Mehmet Ali Çelik, “Altyapisindan yetistigim kulüpte profesyonel kariyerime baslayacagim için çok mutluyum. Altyapidaki her oyuncunun hayali olan Manisa Futbol Kulübü A takim formasi giymek benim için çok gurur verici. Manisa Futbol Kulübünün basarisi için her zamankinden daha çok çalisacagim” dedi.

Kulüp CEO’su Yilmaz Bal ve Sportif Direktör Serkan Isyapan, altyapidan çikarak A takima dahil olan genç oyuncu Mehmet Ali Çelik’e basari dileklerini iletti.

Kaynak: İHA