Adana Demirspor'un Kupa Töreni Gerçeklestirdi

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, TFF 1. Lig sampiyonlugunu Yeni Adana Stadyumu’nda taraftarlariyla birlikte kutladi.

2020-2021 TFF 1. Lig sampiyonu Adana Demirspor, sampiyonlugunu bugün Besiktas ile karsilasacagi hazirlik maçindan önce Yeni Adana Stadyumu’nda kutladi.

Stadyuma kurulan dev platformda önce Adana Demirspor Kulübü Baskani Murat Sancak bir konusma gerçeklestirdi.

"Süper Lig bambaska bir yer"

Sancak, “Hatirlarsaniz ilk kongre de ben buraya birinci lig baskani degil Süper Lig baskani olmaya geldim demistim. Bu sene direk çikma umuduyla lige basladik. Biran acaba yine Play-Off mu olacak diye düsündük. Insallah Allah bir daha o günlere göstermez. Eger Süper Lig’de ilk 4’ün Play-Off’u oynanirsa insallah orada oynariz. Süper Lig’e çikmayi çok istiyorduk. 1. Lig kulüp baskanlarina ben su mesaji verdim. Süper Lig göründügü gibi degil arkadaslar dedim. Süper Lig bambaska bir yer. Umulmadik zorluklar çektik. Umulmadik görüsmeler yaptik ama iyi bir kadro kurdugumuzu düsünüyorum. Eksiklerimiz var, onlari da bu hafta halledecegiz. Bu takima sahip çikin, gelen misafirleri iyi agirlayip örnek olalim” diye konustu.

Konusmanin ardindan Adana Demirspor’un kupa töreni gerçeklestirildi.

Bu sirada taraftarlar da takimin mutluluguna ortak oldu. Daha sonra kulübün yeni oyunculari taraftarlara tanitildi.

Törene Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Baskani Nihat Özdemir, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana Valisi Süleyman Elban ve kent protokolü katildi.

Kaynak: İHA