Quick Sigorta Kupasi Yarislari Yapildi

Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yasar: 'Genç sporculara ve spora sponsor olarak ülkemiz için ahlakli ve basarili sporcularin yetismesine katkida bulunmaya devam edecegiz'.

Quick Sigorta sponsorlugundaki Heybeliada Su Sporlari Kulübü (HSSK) Yelken takimi yine sinifinin birincisi oldu.

Quick Sigorta'dan yapilan açiklamaya göre, Sportsboat Trofesi 4. ayak HSSK/Quick Sigorta Kupasi Yarislari 1 Agustos'ta Heybeliada Su Sporlari Kulübünde gerçeklesti. Quick Sigorta sponsorlugundaki HSSK Yelken takimi ise bir kere daha sampiyon oldu.

Yarisa otuzdan fazla tekne katilim sagladi. Öncesinde saat 14.00 civarinda baslamasi planlanan yaris yetersiz rüzgar nedeniyle daha erken bir saate alindi. Havanin rüzgarsiz olmasi gibi aksiliklere ragmen yaris oldukça çekismeli geçti.

Heybeliada Su Sporlari Tesisleri'nden rahatlikla izlenebilen yarista seyirciler hem eglendi hem de yarisin nabzini tuttu. Saruhan Çinay’in dümende oldugu HSSK yelken takiminin genç üyeleri yaris boyunca sergiledikleri cesur manevralarla seyircilerden büyük begeni topladi.

- HSSK/Quick Sigorta yelken takimina destek büyük

Takimin sponsorlarindan Maher Holding CEO’su Levent Uluçeçen ve Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yasar da yarisi büyük heyecanla takip edenler arasindaydi. Yarislara SGS 12 Sahil Güvenlik Botu eslik etti.

Yaris günü HSSK/Quick Sigorta yelken takiminin diger önemli destekçileri ise Deniz Harp Okulu Heybeliada Yerleskesi Komutani Albay Eren Günay ve yerleskenin idari baskani Albay Gürhan Küçükoglu oldu. HSSK baskani Ercan Özboyaci, HSSK Spor Genel Kaptani Mehmet Ayan ve tesisin yönetim kurulu üyelerince agirlanan konuklar güzel bir pazar günü geçirdi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yasar, genç yelken takimini çok basarili buldugunu belirterek, “Quick Sigorta olarak her zaman sporun ve sporcunun yanindayiz. Ülkemiz son günlerde olimpiyatlardaki basarilariyla ön planda. Biz de genç sporculara ve spora sponsor olarak ülkemiz için ahlakli ve basarili sporcularin yetismesine katkida bulunmaya devam edecegiz.” ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA