Galatasaray-St. Johnstone Maçinin Ardindan

St. Johnstone Teknik Direktörü Callum Davidson:'Bugünkü sonuçtan mutluyum. Bu sadece birinci maç, ikinci maç için daha fazla çalismamiz gerekiyor. Iskoçya'da turu geçmek için tüm gücümüzü ortaya koyacagiz'

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçinda deplasmanda Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Iskoçya ekibi St. Johnstone'un teknik direktörü Callum Davidson, sonuçtan dolayi mutlu olduklarini ve turu geçmek için tüm güçlerini ortaya koyacaklarini söyledi.

Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Davidson, "Yedi numara çok iyiydi, onu durdurmaya çalistik. Galatasaray, çok iyi oyunculara sahip. Ilk 10 dakikada sansliydik, rakibin önemli pozisyonlari vardi. Daha sonra oyunu dengeye getirdik. Bugünkü sonuçtan mutluyum. Bu sadece birinci maç, ikinci maç için daha fazla çalismamiz gerekiyor. Oyun planimizi degistirmeyecegiz. Iskoçya'da turu geçmek için tüm gücümüzü ortaya koyacagiz." ifadelerini kullandi.

Davidson, Galatasaray'in Uruguayli kalecisi Fernando Muslera'nin kirmizi kart gördügünün hatirlatilmasi üzerine ise bunun kendileri için bir avantaj olmayacagini, sari-kirmizili ekibin tüm oyuncularinin kaliteli oldugunu kaydetti.

Kaynak: AA