Ahmet Nur Çebi Siyah-Beyazli Taraftarlara Seslendi

Besiktas Kulübü Baskani Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazli taraftarlari korona virüs asilarini olarak yeni sezonda tribündeki yerlerini almaya davet etti.

Besiktas Baskani Ahmet Nur Çebi, Besiktas Dergisi’nin agustos sayisinda camiaya ve taraftara seslendi. Siyah-beyazlilarin resmi sitesinden Çebi imzali paylasilan yazi söyle:

"Sampiyon futbol takimimizin yeni sezonda giyecegi formalari, Besiktas’in evi olan Istanbul Bogazi’nda muhtesem bir tanitim organizasyonu ile spor kamuoyuna tanittik. Geçtigimiz sezon ayri kaldigimiz taraftarimiza armagan etmistik sampiyonluklarimizi ve “Sampiyon Sensin” demistik. Yeni sezon formalarimizi da serefiyle, hakkiyla “Besiktas Sensin” diyerek tanittik. Inanciyla, çalisma azmiyle, karakteriyle, sabriyla Besiktas sizsiniz.

Sampiyonlar Ligi’nde, Süper Lig’de ve Ziraat Türkiye Kupasi’nda futbolcularimiz bu formalarla sahada mücadele ederken sizlerin de tribünde formalarinizi giyerek takimimizi destekleyeceginizi biliyorum. Sokakta, çarsida, ofiste, vapurda, otobüste, dolmusta yeni sezon formalarimizi giyerek gururla, basiniz dik, alniniz açik dolasin. Imkani olan taraftarlarimizin yeni sezon formalarini kendilerine, evlatlarina, arkadasina hediye etmesini rica ediyorum. Yine imkani olan taraftarlarimizdan yeni sezon formalarimizi imkani olmayan taraftarlarimiza hediye edecegini biliyorum. Ülkemizin ve dünyanin dört bir yanini bayraklarimizla donattiniz ve hep birlikte “Türkiye Siyah Beyaz” dedik. Simdi de formalarimizi giyerek tribünleri Siyah Beyaz renklerle donatma zamani. Bu vesileyle Covid-19 asilarinizi yaptirarak saglikla ve özenle tribünlerdeki yerlerinizi almanizi bekliyorum.

Yeni sezon için çok çalisarak hep birlikte Besiktasimizin basarilariyla mutlu olacagimiz günler için yapilanmamizi sürdürüyoruz. Besiktas ugruna terinin son damlasina kadar mücadele edecek sporcularimizla takimimizi güçlendiriyoruz. Basarili olacagina inanarak göreve getirdigimiz ve destekledigimiz Teknik Direktörümüz Sergen Yalçin ile sözlesmemizi yeniledik. Futbol Yatirimlari San. ve Tic. A.S. Genel Müdürlügü’ne Ceyhun Kazanci’yi getirdik. Liyakati önceligimiz yaparak isinin ehli profesyonellerle çalisma prensibimizi uygulamaya devam ediyoruz. Yeni sezonda Ceyhun Kazanci’nin, Sergen Yalçin’in ve futbol takimimizin basarilarinin devamini diliyorum. Taraftarlarimizi armanin temsil edildigi her mecrada -her zaman oldugu gibi- destege davet ediyorum.

Türk futbolunun finansal çikmazinin sebeplerinden bir tanesi de kulüplerin iradelerini menajerlerin inisiyatifine terk etmis olmasidir. Ayni futbolcuya talip olarak futbolcunun gerçek degerinin üzerine çikan ödemeler, kulüplerimizi finansal çikmazlarin içine sokmustur. Futbolcu transferlerinde kulüplerin birbirleriyle saglikli iletisim ve dayanisma içerisinde olmasi gerektigini bir kez daha ifade etmek istiyorum.

Bildiginiz gibi 2016 yilinda hizmete açilan Vodafone Park’in iskanini ve ruhsatini baskanligini yaptigim yönetim kurulumuzun çalismalari ile aldigimizi ve insaat döneminden kalan mali sorumlulugu yerine getirdigimizi müjdelemek ve hatirlatmak isterim.

Degerli Besiktaslilar! Kulübümüzün son yilina dair KPMG firmasi tarafindan yapilan özel amaçli inceleme sonuçlarini, gerçeklestirecegimiz ilk Mali ve Idari Genel Kurulumuzda kongre üyelerimizle paylasmayi planliyoruz.

Agustos ayi içerisinde bir büyük zaferimizin yil dönümünü milletçe kutlayacagiz. 30 Agustos Zafer Bayramimiz vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaslarini rahmetle, minnetle ve saygiyla aniyorum. 30 Agustos Zafer Bayraminizi kutlarim."

Kaynak: İHA