Fenerbahçe'de o isimler kadro dışı kaldı!

Fenerbahçe'de Caner Erkin ve Sinan Gümüş kadro dışı bırakıldı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcularımızın gelecek planlaması ile ilgili çalışmalar yürütülmektedir." denildi.

Fenerbahçe'de o isimler kadro dışı kaldı!
Fenerbahçe'de Caner Erkin şoku yaşanıyor. Sarı lacivertli ekibe geçtiğimiz sezon geri dönen tecrübeli futbolcuyla yollar bir kez daha ayrılabilir. Sarı-lacivertli kulüp, Caner Erkin ile Sinan Gümüş'ün kadro dışı bırakıldığını duyurdu.

'PEREIRA'NIN İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA...'


Fenerbahçe'nin açıklamasında; 'Yeni sezon planlaması devam eden Profesyonel Futbol A Takımımızda, Teknik Direktörümüz Vitor Pereira'nın kararı doğrultusunda; oyuncularımız Caner Erkin ve Sinan Gümüş'ün çalışmalarını takımımızdan ayrı olarak sürdürmelerine karar verilmiştir. Futbolcularımızın gelecek planlaması ile ilgili çalışmalar yürütülmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.' ifadeleri yer aldı.

GÖKHAN GÖNÜL'LE BERABER GELMİŞTİ... BİRAYRILIK DAHA MI?


Caner Erkin'le ilgili alınan bu karar kafaları karıştırırken oyuncunun yeni sezonda takım kadrosunda yer alma ihtimali de zayıfladı. Caner Erkin 2020 / 21 sezonu başında Gökhan Gönül'le birlikte Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Tartışmalı transfer süreci sonrası yeniden eski takımına dönen Erkin bu geçtiğimiz sezon 37 maçta forma giyerken bunların 33'ünde ilk 11'de yer aldı.

PEREİRA'NIN İLK DÖNEMİNDE GERİLİM


Bu sezon 3-4-3 formatında sahaya çıkacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, ilk döneminde Caner Erkin'le sorun yaşamıştı. O dönem ligin en önemli maçlarından biri olan Galatasaray derbisinde Caner Erkin ilk 11'de olmadığını görünce büyük tepki göstermiş, devamındaki süreçte kadro dışı kalmıştı.