Türkiye Motofest Yarin Basliyor

Türkiye MotoFest yarin basliyor. 1-8 Eylül tarihleri arasinda yapilacak festival, Dünya Motokros Sampiyonasi’nin (MXGP) 9. ve 10. ayagina ev sahipligi yapacak Afyon Motorsporlari Merkezi’nde gerçeklestirilecek.

Entegre gençlik ve spor festivali Türkiye MotoFest, 40’in üzerinde aktivite ve spor etkinligi ücretsiz sunulacak. Bununla birlikte, Türkiye’nin yildizlari toplamda 15 konserle sahne alacak. Türkiye MotoFest’te 8 gün boyunca tüm aktivite ve spor etkinlikleri ücretsiz yapilacak. Akil ve zeka oyunlarindan ayak dartina, çocuk motosiklet egitiminden golfe, ziplinedan picklerballa, dev salincaktan su kayagina, tenisten uzay tirina kadar 40’in üzerinde benzersiz aktivite festival ziyaretçilerine ücretsiz olarak sunulacak.

100 bin kisi ile rekor bekleniyor

Bu yil 100 bin kisinin katiliminin beklendigi Türkiye MotoFest, 8 gün boyunca dünyanin ve Türkiye’nin farkli yerlerinden gelenlerle rekorlar kiracak. Türkiye’nin en büyük gençlik ve spor festivali Türkiye MotoFest, dünyanin önemli markalarinin bulusma noktasi olacak.

15 büyük konserle sinirsiz eglence

Markalarin büyük ilgi gösterdigi ve 8 gün boyunca 40’in üzerinde ücretsiz aktivitenin ve spor etkinliklerinin de yer alacagi festivalin konser programi ise söyle:

1 Eylül 2021 Çarsamba: Mustafa Ceceli - Necati ve Saykolar

2 Eylül 2021 Persembe: Cem Adrian - Ufuk Beydemir

3 Eylül 2021 Cuma: Haluk Levent

4 Eylül 2021 Cumartesi: Kiraç - Merve Özbey

5 Eylül 2021 Pazar: Irem Derici - Cenk Eren

6 Eylül 2021 Pazartesi: DJ Dogukan Alsoy - Ogün Sanlisoy

7 Eylül 2021 Sali: Mithat Körler ve Orkestrasi - Retrobüs

8 Eylül 2021 Çarsamba: Zakkum - Ceren Gündogdu

Kaynak: İHA