Murat Germen SK, Namaglup Sampiyon Oldu

Kemalpasa Belediyesi ile Kemalpasa Amatör Futbol Kulüpleri Birligi’nin beraber organize ettigi Kemalpasa CUP U12’nin sampiyonu Murat Germen Spor Kulübü oldu. Manisa ekibi turnuvada tüm rakiplerini geçerek, namaglup sampiyon olmanin sevinici yasadi.

Manisa’da altyapisiyla dikkatleri çeken Murat Germen Spor Kulübü, katildigi turnuvalarda da adindan söz ettiriyor. Manisa ekibinin U12 Takimi katildigi Kemalpasa Cup’ta firtina gibi eserek, namaglup olarak sampiyonluga ulasti. Sivasspor, Bursaspor, Altinordu ve Altay gibi profesyonel takimlarinda yer aldigi organizasyonda 28 takim arasindan sampiyonluga ulasan Murat Germen Spor Kulübü, Manisa’ya sampiyonluk kupasiyla dönmenin coskusunu yasadi. Oynadigi 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik alan, rakip kaleye 21 gol birakip, kalesinde 7 gol gören oyuncularin sevincine aileleri de eslik etti.

Turnuvanin en iyi kalecisi Emir Arslan

Öte yandan Kemalpasa Cup’ta turnuvanin en iyi kalecisi olarak Murat Germen Spor Kulübü formasi giyen Emir Arslan seçildi. Yaptigi kritik kurtarislarla takimini zirveye tasiyan Emir’e plaket verildi.

Murat Germen Spor Kulübü U12 Takim Antrenörü Soner Seçilmis, sampiyonluga ulasan oyuncularini kutladigini ifade ederek, “Zorlu rakiplerin yer aldigi bir turnuvayi daha geride biraktik. Profesyonel takimlarin altyapilarinin da yer aldigi bu organizasyonda oyuncularim müthis bir performans ortaya koydular. Hepsini yürekten kutluyorum. Bu turnuvada ilk önceligimiz çocuklarimizin son durumunu görmekti. Skor odakli degil, daha çok sahada neler yaptiklarimiza baktik. Eksilerimiz artilarimizi görme firsatimiz oldu. Kaybetmeden sampiyonluga ulastigimiz için çok mutluyuz. Emegi geçenlere tesekkür ediyorum. Ayni ciddiyetle çalisamaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA