Mert Müldür Açiklamasi '2 Maçta 6 Puan Almaliyiz'

A Milli futbolcu Mert Müldür, Dünya Kupasi Elemeleri’nde Hollanda maçi öncesi oynanacak 2 maçtan 6 puan almayi hedeflediklerini söyledi.

A Milli Futbol Takimi’nin 22 yasindaki savunma oyuncusu Mert Müldür, yarin 2022 Dünya Kupasi Elemeleri’nde oynanacak Karadag maçi öncesi düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Yarin önemli bir karsilasma oynayacaklarini vurgulayan Mert, "3 puan almamiz gereken bir maç. Deplasmanda da 3 puani alip Hollanda maçinda çok motive oynamak istiyoruz" diye konustu.

Ay-yildizli oyuncu, EURO 2020’nin ardindan takimin durumunun sorulmasi üzerine, "Biz oyuncular olarak o sayfayi kapatmis durumdayiz, önümüze bakmak zorundayiz. Hep birlikte mutlu günleri yasamak istiyoruz. Bunlari geride birakip, önümüzdeki maça konsantre olmamiz lazim" cevabini verdi.

"2 maçta 6 puan almaliyiz"

"Benim de diger oyuncular gibi hedefim Avrupa’da oynamakti" cümlelerine yer veren Mert Müldür, söyle devam etti:

"Su an milli takimdayiz, maçlara konsantreyiz. Baska bir sey söylemek istemiyorum bu konuda. Bu 3 maçi düsünüyoruz su an. Karsimizda kim olursa olsun kazanmak için çikiyoruz. 3 çok önemli maçimiz var. 2 maçta 6 puan almaliyiz ki Hollanda karsisina motivasyonlu çikalim. Çok büyük avantaj elde etmis olacagiz. Bu bizim hedefimiz. Diger kamplar için de çok çok isimize yarayacak."

Kaynak: İHA