Kayseri'den Kisa Kisa

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, pastirma ve sucugun ithalat merkezi olan Karpuzatan Et Kombinasi içerisinde devam eden asfalt çalismalarini denetledi.

Büyüksehir Belediyesinden yapilan yazili açiklamaya göre, Fen Isleri Daire Baskanligi, kentte pastirma ve sucugun imalathane olarak yapildigi merkez olarak bilinen Karpuzatan Et Kombinasi içerisinde asfalt çalismasina devam ediyor.

Ekipler bölgeye 5 bin tonluk asfalt serim çalismasi yaparken, Baskan Büyükkiliç, gece yarisi çalismalari yerinde denetledi.

Fen Isleri Daire Baskani Ali Hasdal’dan çalismalarla ilgili bilgi alan Büyükkiliç, burada yaptigi açiklamada, Türkiye’nin ve dünyanin degisik yerlerine ihracat yapan böyle bir merkezin, bu kente yakisir nitelikte olmasini saglamayi amaçladiklarini belirtti.

- Büyükkiliç'tan Zabita Haftasi mesaji

Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, zabita teskilatinin 195’inci kurulus yil dönümü dolayisiyla mesaj yayimladi.

Büyükkiliç, mesajinda, belediyenin adeta vitrini olan 65 zabitayla kentteki huzuru saglamak için gece gündüz çalistiklarini kaydetti.

- Spor AS'nin "30 Agustos Zafer Bayrami"na özel turnuvalari sona erdi

Büyüksehir Belediyesi Spor AS tarafindan Anadolu Harikalar Diyari Spor Tesisleri’nde, 22-30 Agustos tarihleri arasinda düzenlenen "30 Agustos Zafer Kupasi Plaj Voleybolu Turnuvasi ve Zafer Kupasi Tenis Turnuvasi" sona erdi.

Tenis turnuvasina 32 kadin, 64 erkek olmak üzere toplam 96 sporcu katilirken, voleybol turnuvasina 16 takimdan 80 sporcu yaklasik 10 gün boyunca kiyasiya mücadele etti.

Tenis turnuvasinda erkeklerde, Ertugrul Burak Sabuncu birinci, Mahmut Arslantas ikinci, Berkan Demir üçüncü oldu. Kadinlarda, Büsra Sengül birinci, Sila Akyol ikinci, Iclal Durdu üçüncü sirada yer aldi.

Voleybol turnuvasinda ise tüm mücadeleler sonucunda Simge Elektronik Sahin Spor birinci, Kayseri Lisesi Gençlik Spor Kulübü ikinci, Hürriyet Spor Kulübü ise üçüncü oldu.

- Kayseri OSB Baskani Nursaçan, mesleki ve teknik liselere olan ihtiyaca dikkat çekti

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Tahir Nursaçan, mesleki ve teknik liselere olan ihtiyacin her geçen gün arttigini belirtti.

Bu ihtiyaci gördükleri için ikinci teknik koleji yapmak üzere tüm hazirliklari tamamladiklarini vurgulayan Nursaçan, Türkiye ekonomisinin can damarini olusturan OSB'lerin en büyük eksikliklerinden olan yetismis eleman eksikligini giderme konusunda kendi göbeklerini kendi elleriyle kesmeye çalistiklarini kaydetti.

Kaynak: AA