Karacabey'deki Spor Yatirimlari Degerlendirildi

Karacabey’de spora yönelik yatirimlar ve çalismalar devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanligi Yatirim ve Isletmeler Genel Müdür Yardimcisi Süleyman Sahin’in istirakiyle Karacabey’deki spor yatirimlari incelendi. Gerçeklesen ziyaretlerde, Karacabey’de yapimi tamamlanan Karacabey Belediyespor tesisleri ile devam eden diger sportif yatirimlar degerlendirildi. Kulüp yöneticileri ile yapilan görüsmenin ardindan kulüp tesisleri gezilerek, çalismalar hakkinda bilgi verildi.

Ögretmenler Parki’nda yapimi devam eden spor salonu ve tenis insaatlarini ziyaret eden Genel Müdür Yardimcisi Süleyman Sahin, Baskan Ali Özkan’dan ilçenin çesitli bölgelerine yapilan hali ve basketbol sahasi çalismalari ile devam eden diger projeler hakkinda da bilgi aldi.

Ziyarette ayrica yine bakanliktan alinan destekle Ögretmenler Parki’na yapilmasi planlanan kapali yüzme havuzu insaati üzerine görüsülerek, yer konusunda plânlamalar yapildi. Belediye Baskani Ali Özkan havuz ile ilgili yaptigi açiklamada, “Havuzun üstünü uygun bir sekilde kapatmak için bakanliktan alinan destekten bütçe ayirmistik. Ancak daha sonra yapilan görüsmelerde, Ögretmenler Parki’na yenisinin yapilmasina yönelik bir gelisme yasadik. Bu gelisme için Bursa Milletvekili Mustafa Esgin ile birlikte Spor Toto Teskilat Baskani Bünyamin Bozgeyik, Gençlik ve Spor Bursa Il Müdürü Salih Basparmak ve Bursa Büyüksehir Belediyespor Kulübü Baskani Gökhan Dinçer ile emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz” dedi.

Baskan Özkan ayrica Bursa Büyüksehir Belediyesi ile sportif faaliyetlerde neler yapilabilecegi, nasil daha aktif çalismalar yapilabilecegine dair bir toplantinin da önümüzdeki hafta gerçeklesecegini söyledi.

Kaynak: İHA