Kadin Mehteranlardan Filenin Sultanlari'na Marsli Destek

İçel’in Erdemli ilçesinde 33 kadindan olusan kadin mehteran takimi, Filenin Sultanlari’nin Avrupa Voleybol Sampiyonasi’nda yari finale uzandigi karsilasmayi vatandaslarla birlikte izledi. Kadin mehteranlar Polonya’ya set vermeyen A Milli Kadin Voleybol Takimimizi Izmir Marsi ile destekledi. Millilerin maçi kazanmasiyla büyük cosku yasandi.

A Milli Kadin Voleybol Takimi, yari finale çikmak için Polonya ile karsilasti. Erdemli ilçesinde vatandaslar belediyenin sahil bandinda kurdugu dev ekrandan mücadeleyi takip etti. Belediyenin kadin mehteran takimi da tam kadro mücadeleyi izledi, marslarla da milli takima destek verdi.

Mehteran takiminda görevli Nazli Can, "Maçi heyecanla izliyoruz, vatandaslarimizla birlikte. Güzel geçiyor, biz kazanacagiz bundan eminiz" dedi.

Sengül Göktepe ise, "Erdemli Belediyesi mehterani olarak burada Izmir Marsi ile maçimizi baslattik. Insallah kazanacagiz. Çok heyecanliyiz" diye konustu.

Filenin Sultanlari’nin set vermeden maçi kazanmasiyla birlikte vatandaslar ellerinde bayraklarla, mehter takimi da marslarla adeta costu, ortaya ise renkli görüntüler çikti.

Kaynak: İHA