Giresunspor Kulüp Baskani Hakan Karaahmet Açiklamasi 'Biz Sonuna Kadar Devam Edecegiz, Mücadele Edecegiz'

Süper Lig’in ilk 3 haftasinda aldiklari maglubiyetlerle ilgili GZT Giresunspor Baskani Hakan Karaahmet, "Daha 3 maç oynadik, oynadigimiz takimlar da Türkiye’nin ve Süper Lig’in yüzyillik kulüpleri. Sunu da herkes bilsin ki Giresunspor bu alanda elinden gelen bütün mücadeleyi verecek" dedi.

GZT Giresunspor Baskani Hakan Karaahmet, Çotanak Spor Kompleksi’nde düzenledigi basin toplantisinda yesil-beyazli camiada yasanan son gelismeleri degerlendirdi. Karaahmet, mali olarak batmis bir kulüp aldiklarini belirterek 45 milyon TL civarinda borç ödediklerini söyledi.

Baskan Karaahmet, “Yaklasik 45 milyon TL eski borç ödedik. 26 milyon TL sadece tahtaya ödedik. Bizden ne evrak isteniyorsa, alabilir. Hangi borç kime ve ne kadar ödendi, hepsinin kayitlari var. Kime bir kurus ödediyse hepsi kayitli, evraklari var. 45 milyon TL bu sezon borç ödedik, geçen sezon 23 milyon ödedik. Ödenen yerleri görün, resmi hesaplara bakin. Bu kadar borç ödenen bir kulüp ayni zamanda Süper Lig’de mücadele etmeye çalisiyor. Biz eski borçlari mi ödeyelim, kendi topçularimizi mi alalim? Bir baska baskan olsa astronomik rakamlara inanilmaz futbolcular alir, 200 milyona takim kurar, ondan sonra olmuyor der çeker gider. Giresunspor’un en az bütçeyle bu ligde mücadele edecek takimi kurmak zorunda” diye konustu.

Hakan Karaahmet, alinan maglubiyetlerle ilgili daha ligin basinda olduklarini ve sonuna kadar mücadele edeceklerini dile getirerek, “Bu takim Süper Lig’e çikti ve daha 3 maç oynadik, oynadigimiz takimlar da Türkiye’nin ve Süper Lig’in yüzyillik kulüpleri. Buraya Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor üst üste geldi. Bunlari bir düsünün ya, kendi kendinize özelestiri yapin. Süper Lig’de hiçbir sey görmemis bir taraftarlarimiz vardi. Daha önce Süper Lig’de bu kulübün baskanligini yapmis adam mezarinda yatiyor. Bunun kiymetini bil, keyfini bil. Trabzonspor’a yenildik, yenebilirdik de. Futbol budur. Her yerde var bu. Bunlari baslarda yapalim sonra bunlari düzeltiriz. Ortada bir gerçek var, neye karsi elestiriyi bekleyen bir kitle var bunlara takilmayin. Bunlar dogru seyler degil, sehre zarar veriyor. Herkes futbolu hocadan futbolculardan daha iyi biliyor. Sunu da herkes bilsin ki Giresunspor bu alanda elinden gelen bütün mücadeleyi verecek” cümlelerine yer verdi.

Transfer çalismalariyla ilgili de konusan Karaahmet, “Giresunspor’a önümüzdeki kisa sürede 1-2 futbolcu daha katilacak ve transferi kapatacagiz. Her maçta daha üzerine koyan bir Giresunspor oldu. Insallah milli arada da çalisarak takimin uyum sorunu çözülecek ve iyi bir Giresunspor izletecegiz. Iki transferimiz bu hafta gelecek. Bu hafta içi transferleri bitirmis oluruz. Ve transfer postasini kapatmis oluruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA