Cristiano Ronaldo Resmen Manchester United'ta

Manchester United, Portekizli yildiz Cristiano Ronaldo ile 2+1 yillik sözlesme imzalandigini açikladi.

Manchester United, Cristiano Ronaldo transferinde mutlu sona ulasti. Premier Lig ekibi, 36 yasindaki futbolcuyla 2+1 yillik mukavele imzaladiklarini duyurdu. Eski takimina geri dönen Ronaldo, Manchester United formasiyla çiktigi 292 maçta 118 gol kaydetmisti.

Kulüp resmi sitesinde duygularini paylasan Portekizli oyuncu, "Manchester United her zaman kalbimde özel bir yeri olan bir kulüp ve cuma günkü duyurudan bu yana aldigim tüm mesajlar beni çok etkiledi. Old Trafford’da dolu bir stadyumun önünde oynamak ve tüm taraftarlari tekrar görmek için sabirsizlaniyorum. Uluslararasi maçlardan sonra takima katilmayi sabirsizlikla bekliyorum ve umarim çok basarili bir sezon geçiririz" ifadelerini kullandi.

Solskjaer: "Cristiano’yu tanimlamak için kelimelerimiz tükendi"

Cristiano Ronaldo’nun transferi için mutlu oldugunu dile getiren Manchester United Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer de, "Cristiano’yu tanimlamak için kelimelerimiz tükendi. O sadece harika bir oyuncu degil, ayni zamanda harika bir insan. Bu kadar uzun süre en üst seviyede oynama istegi ve becerisine sahip olmak çok özel bir insan olmayi gerektirir. Hepimizi etkilemeye devam edeceginden ve tecrübesinin kadrodaki genç oyuncular için çok önemli olacagindan süphem yok. Ronaldo’nun dönüsü, bu kulübün benzersiz cazibesini gösteriyor ve her seyin basladigi yere döndügü için kesinlikle çok mutluyum" cümlelerine yer verdi.

Kaynak: İHA