Ceyhanspor'da Yeni Baskan Metin Kalkavan Oldu

TFF 3. Lig ekiplerinden Ceyhanspor’da kulüp baskanligina Metin Kalkavan geldi.

TFF 3. Lig’de mücadele veren Ceyhanspor’da kulüp baskani Metin Kalkavan oldu. Kalkavan’dan sonra Ceyhanspor’da teknik heyet de belli oldu. Teknik direktörlüge geçtigimiz sezonda takimin basinda olan Serhat Koç, sportif direktörlüge Alper Aslan getirildi.

Yesil-beyazli ekip transferlerini de gerçeklestirdi. Geçtigimiz sezon play-off oynayan Çatalcaspor’dan Ziya Sakar ve Fatih Kara, Adanaspor’dan Yasar Memisogullarindan, Ergene Velimese’den Alisan Ural, Bergama Belediyespor’dan Murat Cömert, Adiyamanspor’dan Okan Saraçoglu, Trabzonspor’dan Mustafa Köroglu, Gümüshanespor’dan Oben Saraçoglu, Ergene Velimese’den Akin Açik, Basaksehir’den Abdulkadir Çelik, Ofspor’dan Mustafa Dündar, Düzcespor’dan Süleyman Okçu, Afjet Afyonspor’dan Mert Keklik, Istanbulspor’dan Muhammet Sahin, Esenler Erokspor’dan Korhan Güler, Muglaspor’dan Nusret Can Körümdük, Bergama Belediyespor’dan Oguzhan Nemli, Gebzespor’dan Serkan Sarikaya ile anlasmaya vardi.

Yesil-beyazli ekip geçtigimiz sezon Ceyhanspor formasi giyen Aziz Ceylan, Fatih Yilmaz, Yunus Emre, Yunus Nas, Mert Canpolat ve Selçuk Öztürk ile yeniden anlasma sagladi.

Takim kaptanliklarina ise Fatih Yilmaz ve Ziya Sakar getirildi.

Ceyhanspor kadrosuna 4 oyuncu daha katarak transfer sezonunu sonlandiracak.

Baskan Kalkavan yaptigi açiklamada ise çalisacaklarini, mazeret üretmeyeceklerini söyleyerek, “Ambleminde ay-yildiza sahip sayili kulüplerimizden olan Ceyhanspor, futbolun efsane isimlerini yetistirmis büyük bir camiadir. Böyle bir kulübe baskan seçilmek benim için gurur kaynagidir. Seçildigim dönemde Ceyhanspor’u iyi yerlere tasimak için arkadaslarimizla birlikte elimizden gelen çabayi gösterecegiz. Spor camiasinin içerisinden gelen birisiyim. Sezon açilisina kisa süre kaldi. Geç kalindigini biliyoruz, nedenleri siralamak yerine bunu lehimize çevirecek yollari ekibimizle çalisarak mazeret üretmemeye çalisacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA